Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ο Ζούρος θα το παλέψει για Σπανούλη!!

Ο Ηλίας Ζούρος πήρε τα πάντα στη Λιθουανία και πλέον επιστρέφει στην Ελλάδα για να πείσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Βασίλη Σπανούλη να παίξουν στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας!
Ο Ζούρος θα το παλέψει για Σπανούλη
Ο Έλληνας προπονητής θα επιδιώξει να συναντηθεί με τους δύο κορυφαίους γκαρντ, των οποίων τη συμμετοχή κρίνει απαραίτητη. Γιατί σε αυτή τη διοργάνωση δεν κρίνονται μόνο τα μετάλλια, αλλά και η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Ο Διαμαντίδης το έχει δηλώσει επανειλημμένα πως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με την Εθνική - το είχε ανακοινώσει πέρυσι στην Τουρκία και το επανέλαβε πριν από λίγες ημέρες στην κρατική τηλεόραση - και οι πιθανότητες να αλλάξει άποψη είναι μηδαμινές.
Το θέμα είναι ο Σπανούλης, που αγαπάει την Εθνική όσο λίγοι και ήταν ο μεγάλος ηγέτης της ομάδας στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Ο παίκτης του Ολυμπιακού θέλει να παίξει, αλλά οι γιατροί του έχουν συστήσει να ξεκουραστεί για δύο μήνες μετά το τέλος της σεζόν. Δηλαδή, θα είναι σε θέση να παίξει ξανά μπάσκετ στις αρχές Αυγούστου.
Η προετοιμασία της Εθνικής αρχίζει στα τέλη Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι ο Σπανούλης δεν μπορεί να μπει από την αρχή στο πρόγραμμα. Τι θα γίνει τελικά;
Λογικά ο Ζούρος θα το συζητήσει με τον Σπανούλη και θα τα βάλουν όλα κάτω. Ο Έλληνας προπονητής θα προσπαθήσει να πείσει τον διεθνή γκαρντ, γιατί με αυτόν στο παρκέ η Εθνική θα είναι άλλη ομάδα. Αν λείπει και ο Διαμαντίδης και ο Σπανούλης, η διάκριση μοιάζει αδύνατη. Με τον Σπανούλη στη μηχανή, αποδείχθηκε στην πράξη πως η ελληνική ομάδα μπορεί να πετύχει πάρα πολλά.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: