Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Σούμποτιτς: «Η κούραση έπαιξε σημαντικό ρόλο»!!

Ικανοποιημένος για τα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα ήταν ο τεχνικός του Άρη, Λευτέρης Σούμποτιτς ο οποίος τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Αντιδράσαμε τελείως διαφορετικά σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Για 25-27 λεπτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι παρότι η διαφορά ήταν κοντά στους δέκα πόντους. Για να κάνεις ζημιά στον Ολυμπιακό δεν αρκεί όμως αυτό, πρέπει να παίξεις καλά για 40 λεπτά ενώ είχαμε τρεις απουσίες, η κούραση έπαιξε σημαντικό ρόλο».
«Σε μεγάλο βαθμό βγήκε ο εγωισμός των παικτών, δύσκολος αντίπαλος ο Ολυμπιακός δεν μπορούμε κοντράρουμε μιας και είναι πλήρης σε όλες θέσεις, σκεφτόμαστε από τώρα τον επόμενο αντίπαλο, να ήμαστε ειλικρινείς. Είχαμε πιο πολύ ενέργεια, πάθος, όσο μπορέσαμε να διορθώσουμε λάθη από τον πρώτο αγώνα κάναμε βελτιώσεις αλλά όχι για μεγάλο χρονικό διάστημα». Μπάβτσιτς: «Παίξαμε καλά για 25 λεπτά»
Από την πλευρά του ο Έντιν Μπάβτσιτς τόνισε: «Στα δυο αυτά παιχνίδια ο Ολυμπιακός έδειξε πόσο πιο βαθύ ρόστερ έχει, αφού κανείς παίκτης δεν έπαιξε πάνω από 21 λεπτά. Εμείς παίζαμε σήμερα χωρίς τρεις βασικούς παίκτες, αλλά δείξαμε καλύτερη συμπεριφορά απ’ ότι στο προηγούμενο παιχνίδι. Παίξαμε για 25 λεπτά πολύ καλά, αλλά στη συνέχει ο Ολυμπιακός έπαιξε σπουδαία. Τη Δευτέρα έχουμε μια ακόμα ευκαιρία να δείξουμε ότι καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: