Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Δυναμώνει με παιδιά από τα… σπλάχνα του!!

Επιτακτική ανάγκη πλέον αποτελεί για τις ομάδες να βγάζουν παιδιά από τα…. σπλάχνα τους. σε αυτό το μοτίβο κινείται και ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά όσον αφορά τις Ακαδημίες τους και αυτό φάνηκε και από την 3η θέση που κατέκτησαν στο πρωτάθλημα Νέων. 

Μετά και από αυτή την επιτυχία, αποτέλεσμα ήταν να επιβραβευτούν. Ένα από αυτά, είναι ο νεαρός αμυντικό χαφ, Αγγελος Καραντσιάδης, ο οποίος τους τελευταίους δύο μήνες κάνει κάποιες προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο νεαρός ποδοσφαιριστής μοιάζει πολύ στο στιλ με τον Βιτόλο και όπως τονίζουν το βασικό χαρακτηριστικό του είναι η δύναμη και το πάθος, ενώ χρειάζεται βελτίωση στην τεχνική του κατάρτιση. 

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιβραβευτεί για την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει μέχρι στιγμής, υπογράφοντας μετά το τέλος των πλέι οφ επαγγελματικό συμβόλαιο. Από ότι λένε οι άνθρωποι μέσα από την ομάδα που τον γνωρίζουν, σίγουρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον. 
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: