Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ανακοινώθηκε το νέο διοικητικό σχήμα στον Ηρακλή!!

Περισσότερες από 2 ώρες κράτησε η συνάντηση των παραγόντων του Ηρακλή στα γραφεία του Ερασιτέχνη, από όπου προέκυψε νέο διοικητικό σχήμα.
Παράλληλα δίπλα στη διοίκηση Πρωτοδικείου θα παραμείνει η επιτροπή σωτηρίας, που απαρτίζεται από Χατζηπαναγή, Κωφίδη, Παπαϊωάννου, Γεράνη, Φιλιππιάδη, Μαργαρίτη και Ποντίκη. Αυτό που προέκυψε ήταν ότι θα πρέπει να προκύψει διοικητικό σχήμα, για να κατατεθεί άμεσα η έφεση. Το συγκεκριμένο σχήμα θα ηγηθεί της προσπάθειας για τις επόμενες περίπου 15 ημέρες και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί εκ νέου νέα συνάντηση για να αποφασιστεί οριστικά ποια θα είναι η νέα διοικητική κατάσταση στον Ηρακλή.
Η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, για το νέο διοικητικό σχήμα έχει ως εξής:

«Μετά την έκτακτη σύσκεψη που έγινε το Σάββατο 21/5/2011 στα γραφεία του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ αποδέχθηκαν το διορισμό τους ως μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ οι κάτωθι :
1. ΑΡΤΑΒΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2. ΓΚΟΥΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
3. ΓΩΓΑΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
4. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
5. ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
6. ΚΟΥΚΛΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
7. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
8. ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
9. ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Εκ των ανωτέρω η Διοίκηση του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ θα αποφασίσει τη τελική σύνθεση που θα αποτελέσει τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
Η Επιτροπή θα πλαισιωθεί στο έργο της από τους κ.κ. ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ, ΣΑΒΒΑ ΚΩΦΙΔΗ, ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΝΙΚΟ ΠΟΝΤΙΚΗ, ΜΙΧΑΛΗ ΓΕΡΑΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ και ΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΗ.
Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: