Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Όλα έτοιμα για τις εκλογές!!

Μια μέρα πριν από τις εκλογές στη Λέσχη Φίλων Άρη, όπου θα αναδειχτεί η διοίκηση για την επόμενη διετία, και οι ετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία.
Όλα έτοιμα για τις εκλογές
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, 4775 μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου, ενώ 184 μέλη έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο. Στις εκλογές του 2009, 3194 ήταν τα μέλη της Λέσχης και ψήφισαν 2564. Σήμερα τα μέλη της Λέσχης έχουν ανέλθει στον αριθμό των 9016.
Στο μεταξύ, ο ΑΣ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις εκλογές. Συγκεκριμένα, αναφέρει:
«Καλούμε όλα τα μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία. Είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα, που η διοίκηση της ΠΑΕ εκλέγεται από τον κόσμο της.
Με τη συμμετοχή μας στηρίζουμε και προστατεύουμε τη Λέσχη Φίλων Άρη. Δεν την απαξιώνουμε. Δίνουμε απαντήσεις στους εχθρούς του Άρη, σε όλους αυτούς που με λάσπη και συκοφαντίες πολεμούν αυτό το πρωτοπόρο εγχείρημα συμμετοχικής διοίκησης στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, απαξιώνουν τις διαδικασίες και κατ' επέκταση πολεμούν τον Άρη. Ο ΑΣ Άρης θα είναι αρωγός μαζί με τον κόσμο του Άρη, στην προσπάθεια της νέας Διοίκησης που θα εκλεγεί την ερχόμενη Κυριακή.
Ο ΑΣ Άρης, ως κάτοχος του 30% επί του ποσοστού των μετοχών της ΠΑΕ Άρης, ενημερώνει ότι έχει λάβει πλήρη γνώση για το πόρισμα του ορκωτού ελεγκτή ο οποίος έχει οριστεί από τη Λέσχη Φίλων Άρη για τα οικονομικά της ΠΑΕ Άρης. Δηλώνουμε, επίσης, ότι στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Άρης, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου, το ποσοστό των μετοχών που θα εκπροσωπήσει τον ΑΣ, θα ταυτιστεί πλήρως με την ετυμηγορία της Κυριακής και θα ορίσει μαζί με τους εκπροσώπους της Λέσχης, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: