Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Δίδαξε… επίθεση και αποθεώθηκε ο Τσιώλης

Ο προπονητής του Άρη Σάκης Τσιώλης έκλεψε για μια ακόμη φορά την παράσταση… Αυτή τη φορά στην Λάρισα. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ και  νυν προπονητής των κίτρινων βρέθηκε στην θεσσαλική πόλη της Λάρισας αποδεχόμενος αυτή τη φορά την πρόσκληση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας ο οποίος και διοργάνωσε μια επιμορφωτική ημερίδα με κύριο εισηγητή τον έμπειρο τεχνικό με δίπλωμα προπονητή UEFA Pro, και τον συνεργάτη του στον Άρη, επίσης προπονητή UEFA Pro, Γιώργο Χερίδη. 
Όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα αναγνωρίζει τις γνώσεις του Τσιώλη στο επιθετικό ποδόσφαιρο και ο προπονητής των κίτρινων… δίδαξε για μια ακόμη φορά επίθεση και αποθεώθηκε. 
Στο  δεύτερο κομμάτι  της ημερίδας που συμμετείχε περιελάμβανε πράξη στον αγωνιστικό χώρο το «Διδασκαλία επιθετικής τακτικής στο γήπεδο», εκεί όπου πήρε μέρος η μικτή Νέων της ΕΠΣΛ. 
Προηγουμένως ο Τσιώλης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που επέστρεψε στην πόλη που υπεραγαπά και αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Σ.Π.Π.Ν.Λ για την τιμή αυτή που του έκαναν να τον προσκαλέσουν, έκανε ιδιαίτερη μνεία στον πρόεδρο της ΑΕΛ κ. Πηλαδάκη για τη δημιουργία του υπερσύγχρονου αυτού γηπέδου του AEL FC ARENA το οποίο όπως επισήμανε είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1988.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: