Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ποδαρικό με Σολτάνι στις μεταγραφές

Ο Καρίμ Σολτάνι αναμένεται να κάνει... ποδαρικό στις μεταγραφές του Άρη. Σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο ραντεβού ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τον πρόεδρο του Αρη, Θανάση Αθανασιάδη, στα γραφεία της ΠΑΕ. Εφόσον επιλυθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες θα υπογράψουν το συμβόλαιο το οποίο θα "δέσει" τον Αλγερινό με τον Αρη για ένα ή δύο χρόνια.

Αυτό είναι ίσως και το σημείο αναφοράς... Όπως λέγεται από το περιβάλλον του παίκτη, ο πρώην κυανόλευκος είναι αποφασισμένος να υπογράψει στους κιτρίνους ακόμη κι αν οι τελευταίοι του προτείνουν τελικά μονοετές συμβόλαιο, καθώς έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του.

Ο Σολτάνι που βρίσκεται ακόμη στη Θεσσαλονίκη, λόγω του σχολείου του παιδιού του, δεν θέλει να αλλάξει περιβάλλον, έχει συνηθίσει στη Θεσσαλονίκη και βλέπει τον Αρη ως μια πρόκληση για την καριέρα του. Εφόσον όλα πάνε καλά και τελειώσει η μεταγραφή του, θα αναχωρήσει για τη Γαλλία, προκειμένου να ξεκουραστεί μερικές ημέρες, πριν επιστρέψει στις 27 Ιουνίου για τις ιατρικές εξετάσεις και την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας χρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης έχει συμφωνήσει προφορικά και με τον Σάκη Κανούλα, της Αναγέννησης Επανομής.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: