Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Αποστολίδης: «Ζήσαμε σπουδαίες στιγμές»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» για τη χθεσινή βραδιά παρουσίας της συζύγου του Γκιούλα Λόραντ στη Θεσσαλονίκη, που ξύπνησε μνήμες από τα… παλιά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην έλευση του Λάζλο Μπόλονι στην τεχνική ηγεσία.
Για τη χθεσινή βραδιά: «Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία να τιμήσουμε τη μνήμη αυτού του μεγάλου ανθρώπου. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις σπουδαίες αυτές στιγμές στο Αθλητικό Metropolis και το Metrosport. Είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε πολύ ωραίες στιγμές, αλλά και την ευκαιρία να δούμε πρόσωπα που δεν βλέπουμε συχνά.
Η κυρία Λόραντ βρέθηκε μετά από πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη και ήταν φυσικό να έχει κι αυτή ευχάριστες αναμνήσεις. Αυτό όμως που μου έκανε τεράστια εντύπωση ήταν ότι εξέφρασε μπροστά σε όλους τη συγκίνηση της και είπε ότι συγκινήθηκε περισσότερο τώρα παρά στην κηδεία του συζύγου της».
Σχετικά με τον Γκιούλα Λόραντ: «Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αν ο προπονητής αυτός ερχόταν μερικούς μήνες νωρίτερα, ο ΠΑΟΚ θα είχε κατακτήσει ακόμη περισσότερους τίτλους. Σαν προπονητή, προσωπικά τον θεωρώ τον καλύτερο που έχει περάσει από την Ελλάδα. Ο Λόραντ είχε τον τρόπο και τη γνώση να συνδυάζει το ωραίο θέαμα με την κουραστική διαδικασία του κυνηγητού του επιθυμητού αποτελέσματος».
Για την έλευση του Μπόλονι και τον ΠΑΟΚ: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να σιωπήσουμε και να περιμένουμε να δούμε έργο. Ας ευχηθούμε να αποδειχθεί πολύ καλύτερος από ότι παρουσιάζεται. Νομίζω ότι το θέμα προπονητή είναι δευτερεύον στον ΠΑΟΚ, καθώς έτσι κι αλλιώς τον στόχο της Ευρώπης τον πετυχαίνει. Οπότε πρέπει να αφήσουμε τον Μπόλονι να δουλέψει και να τον κρίνουμε όταν πρέπει, δηλαδή στο τέλος της σεζόν, όταν και πρέπει να κρίνονται οι προπονητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: