Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

F1: Φέτελ: «Είμαι αρκετά αισιόδοξος»

Έτοιμος για ακόμα μία νίκη είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ που σίγουρα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, αφού δείχνει πως δεν έχει αντίπαλο μέχρι στιγμής πετώντας από νίκη σε νίκη.
Ο ίδιος είναι αρκετά αισιόδοξος και για το γκραν-πρι του Καναδά που γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα τόνιζει: «Είμαι αρκετά αισιόδοξος. Πέρυσι είχα ένα καλό μονοθέσιο, αλλά δεν βρέθηκα στο πόντιουμ. Ξεκινήσαμε με διαφορετική στρατηγική, την αλλάξαμε, αλλά δεν δούλεψε, κάτι που ήταν έκπληξη για εμάς. Πήραμε το μάθημα μας. Φέτος, θα δούμε πως θα αντιδράσουν τα ελαστικά και ποια θα είναι η διάρκεια ζωής τους, αλλά σε επίπεδο ρυθμού θα είμαστε εντάξει».
«Ξέρουμε ότι οι μεγάλες ευθείες δεν είναι πάντα καλές για εμάς. Το μονοθέσιο μας είναι γρήγορο στις γρήγορες στροφές, όμως στον Καναδά δεν υπάρχουν τέτοιες, θα δούμε τι θα γίνει. Βλέπουμε κάθε αγώνα όπως είναι και πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Θα μπορούσα στο Μονακό να είχα πει ας πάρουμε την τρίτη θέση και ας τερματίσουμε τον αγώνα , αλλά ήθελα τη νίκη και ήξερα πως η μοναδική μου ευκαιρία για να κερδίσω ήταν να μείνω έξω με τα ίδια ελαστικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: