Ο Λευτέρης Σούμποτιτς θεωρείται «τελειωμένος» από τον Αρη, μετά την αποτυχία εξόδου της ομάδας στην Ευρωλίγκα. Ο Γιούρι Ζντοβτς είναι ένας από τους υποψήφιους διαδόχους...
Στον Αρη έχουν ως όνειρο τον Ηλία Ζούρο για να διαδεχθεί τον Σούμποτιτς που... τελειώνει! Ωστόσο η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη και επόμενος και πιο προσιτός στόχος είναι ο  Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος έδωσε το παρών πρόσφατα και στο Αλεξάνδρειο.
Ο Σλοβένος τεχνικός είναι ελεύθερος καθώς έχει αποχωρήσει από την Ολύμπια Λουμπλιάνας αλλά πληροφορίες θέλουν να έχει πει πρόσφατα όχι στην Λιέτουβος Ρίτας και να σκέφτεται πρώτα την Ισπανία. Σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει και αυτή η περίπτωση τότε παίζουν άλλα ονόματα Ελλήνων τεχνικών.
Στο μεταξύ η  παραμονή του Λευτέρη Σούμποτιτς ήταν από δύσκολη ως απίθανη, πριν ολοκληρωθούν οι αναμετρήσεις του Άρη με τον ΠΑΟΚ και πριν ξεκαθαρίσει αν οι «κίτρινοι» μπορούν να πετύχουν στους στόχους τους, λόγω της κόντρας με τους οργανωμένους.
Το γεγονός ότι η ομάδα τερμάτισε στην τέταρτη θέση και ουσιαστικά δεν πέτυχε τον στόχο της, διώχνει άμεσα τον Σούμποτιτς, ο οποίος αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να αποχαιρετήσει την ομάδα του Άρη.gazzetta gr