Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Μέσω…Twitter το διάγγελμα!!

Περισσότερες από τρεις ώρες έχουν περάσει από την ώρα που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιήσει το διάγγελμα προς τον Ελληνικό λαό ο Γ. Παπανδρέου.
Μέσω…Twitter το διάγγελμα
Ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ανακοίνωσε πως λόγω αλλαγής προγράμματος το διάγγελμα θα καθυστερήσει.
Πάντως το γύρω του internet κάνουν πληροφορίες που αναφέρουν πως το επιτελείο του Πρωθυπουργού δεν θέλει το μήνυμα προς τον Ελληνικό λαό να μεταδοθεί μόνο από την κρατική τηλεόραση. Για να δούμε…
Μη στείλετε σε κανέναν το pool λέει η ΠΟΣΠΕΡΤ
Με επιστολή της η ΠΟΣΠΕΡΤ ζητά να μη δοθεί στα ιδιωτικά κανάλια το διάγγελμα του πρωθυπουργού πριν τη λήξη της απεργίας.
Η επιστολή αναφέρει:
«Σε συνέχεια του με αρ. πρωτ. 425/10.06.2011 εγγράφου σας, έχουμε ν’ απαντήσουμε τα παρακάτω.
Όπως και προφορικά σας έχουμε ενημερώσει, σήμερα 10/06/2011 είναι σε εξέλιξη 24ωρη απεργία της Ε.Τ.Ι.Τ.Α., που είναι μέλος της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. και εκπροσωπεί τους τεχνικούς των ιδιωτικών καναλιών.
Επομένως όποια ενέργεια βάλει κατά του Συνταγματικού δικαιώματος της απεργίας, δεν είναι δυνατόν να βρει σύμφωνη την Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. και τους εργαζομένους στην ΕΡΤ, οι οποίοι σε καμιά περίπτωση μέχρι σήμερα δεν έχουν λειτουργήσει σαν απεργοσπαστικός μηχανισμός απέναντι στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων .
Κύριε Γενικέ Διευθυντά, οι δηλώσεις αυτές μπορούν να δοθούν pool, μετά τη λήξη της απεργίας και από τις 06:00 π.μ. του Σαββάτου 11/06/2011.»
ΠΗΓΗ: newstoday.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: