Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Πιο κοντά από ποτέ ο Φάμπρεγκας στην Μπαρτσελόνα

Μια ανάσα από το να πραγματοποιήσει το όνειρο του και να επιστρέψει στο «Καμπ Νου» και την Μπαρτσελόνα μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια είναι ο Σεσκ Φάμπρεγκας.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της «Marca» η μεταγραφή του Καταλανού μέσου στους «Μπλαουγκράνα» πλέον θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη παρά τα …εμπόδια που βάζει η Άρσεναλ με τις μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις που έχει.

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο παίκτης ήδη έχει υπογράψει προσύμφωνο με την «Μπάρτσα» (κάτι που είναι γνωστό) ωστόσο τις επόμενες ημέρες οι διαπραγματεύσεις θα κορυφωθούν. Το Σάββατο στην Βαρκελώνη θα φτάσει ο μάνατζερ του παίκτη, Ντάρεν Ντιν, για να  μιλήσει με τους «Μπλαουγκράνα» και να διευθετήσει κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες. Από την μεριά του ο Φάμπρεγκας θα φτάσει στην Καταλονία την Δευτέρα όπου και αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές.

Αυτή την στιγμή πρέπει να σημειώσουμε πάντως ότι η Μπαρτσελόνα δεν τα έχει βρει με την Άρσεναλ, η οποία ζητάει 45 εκ ευρώ για την πώληση του Φάμπρεγκας. Από την μεριά της η Μπάρτσα προτείνει ένα ποσό περίπου στα 30 «χαρτιά» , αλλά και δύο ποδοσφαιριστές ως έμψυχα ανταλλάγματα.  Τόσο από την μια πλευρά όσο και από την άλλη πάντως υπάρχει η πρόθεση να καταλήξουν σε deal και ο Φάμπρεγκας να καταλήξει στο «Καμπ Νου».

Μάλιστα η Άρσεναλ φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση πλέον ότι θα χάσει τον Φάμπρεγκας και ήδη ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Νο1 στόχος του Αρσέν Βενγκέρ είναι ο Σκοτ Πάρκερ, ο οποίος θα αφήσει την Γουέστ Χαμ… 
Τελειώνοντας την μεταγραφή του Φάμπρεγκας η Μπαρτσελόνα θα φουλάρει για τον Αλέξις Σάντσες. The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: