Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

"Στους δικηγόρους θα τα φάμε"!

Στα έξοδα που υπάρχουν για τις κινήσεις που έχει κάνει η ΠΑΕ Ηρακλής, προκειμένου να παλέψει για την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, θα δοθούν τα χρήματα από τις προεγγραφές των διαρκείας.
"Στους δικηγόρους θα τα φάμε"!
Αυτό γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι του συλλόγου. Αναλυτικά:
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Συνεχίζεται με ενθαρρυντικούς ρυθμούς η διαδικασία προεγγραφής του ‘κυανόλευκου’ κόσμου για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012. Η ανταπόκριση των φίλων της ομάδας, τόσο από τη Θεσσαλονίκη, όσο και από την υπόλοιπη επικράτεια, είναι πραγματικά συγκινητική και αποτελεί μια σημαντική και ζωογόνο οικονομική ενίσχυση για την ΠΑΕ, σε εξαιρετικά δύσκολες και κρίσιμες στιγμές.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ από τις προεγγραφές αυτής της περιόδου, θα χρησιμοποιηθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για την κάλυψη των νομικών εξόδων, που έχουν να κάνουν με την προσπάθεια δικαίωσης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, σε όλα τα δικαστικά επίπεδα και προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Είναι εξαιρετικά καταλυτική η συνεισφορά των Ηρακλειδέων σε αυτόν τον τομέα, καθώς από την εξέλιξη του νομικού αγώνα θα κριθεί το μέλλον της ομάδας μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: