Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Κερμανίδης: «Ήταν μία βραδιά συγκίνησης»

Μία βραδιά συγκίνησης ήταν η χθεσινή που οργάνωσε το «Metrosport» και το «Αθλητικό Metropoliς» προς τιμή της κ. Λόραντ. Το παρών έδωσαν πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ από την ομάδα του ’70 και ένας εξ εαυτών ήταν και ο Παναγιώτης Κερμανίδης που μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Revolution».
Συγκεκριμένα τόνισε ο Παναγιώτης Κερμανίδης: «Ήταν μία βραδυά συγκίνησης. Μετά από πολλά χρόνια βρέθηκε όλη μαζί η ομάδα του ’70 και ξύπνησαν πολλές μνήμες. Είδα ανθρώπους που έζησα μία ζωή μαζί τους είτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο είτε έξω από αυτόν. Γενικά ήταν μία ατμόσφαιρα πολύ συγκινιτική με την παρουσία και της κ. Λόραντ. Είχαμε τόσα πολλά να πούμε μιας και αφήσαμε και συζητήσεις στη μέση. Θα μπορούσαμε να είμασταν μέχρι τώρα εκεί».
«Όλα αυτά έγιναν με αφορμή την κ. Λόραντ που έκατσε και η ίδια μαζί μας μέχρι αργά και θυμήθηκε τα παλιά σε ένα πολύ ζεστό κλίμα. Χαιρέτησε έναν έναν όλους τους πρώην παίκτες, τους πρώην παράγοντες και τους δημοσιογράφους. Όπως είδα και με τις ιστορίες που έλεγε ήξερε και θυμόταν πάρα πολλά».
«Η ομάδα εκείνη της εποχής με τον ερχομό του κ. Λόραντ διαπιστώσαμε τι θα πει επαγγελματική προπόνηση, τι θα πει πειθαρχία, να ξέρεις να παίρνεις το παιχνίδι και τι θα πει πρωταθλητισμός. Ζήσαμε προτόγνωρα πράγματα. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά χαρίσματα και σαν προπονητής και ως άνθρωπος εκτός γηπέδου. Ήξερε να διασκεδάζει να κάνει χιούμορ, όμως μόλις έμπαινε μέσα στο γήπεδο δεν γνώριζε κανέναν, παρά μόνο να κάνει την δουλειά του για να πετύχει τον στόχο του. Δεν υπολόγιζε τίποτα άλλο και έτσι κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: