Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

«Θηλιά» ενός εκατομμυρίου από τον Γιάκομπ!

Εντολή για να κατατεθεί προσφυγή στην ΦΙΦΑ έδωσε ο Βίκτορας Γιάκομπ στον δικηγόρο του και αναμένεται να την κοινοποίηση την ερχόμενη Τρίτη. Ο ρουμάνος επιθετικός διεκδικεί από τον Ηρακλή ένα ποσό που ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ !
Χθες το πρωί ο εκπρόσωπος του παίκτη έχοντας πάρει εντολή από τον Γιάκομπ επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Ηρακλή. Αυτό που τους μετέφερε ήταν η πρόθεση του να καταθέσει προσφυγή απευθείας στην ΦΙΦΑ διεκδικώντας ολόκληρο το συμβόλαιο του.
Συγκεκριμένα ζητάει 1.050.000 ευρώ και αφορά τα φετινά του δεδουλευμένα και το συμβόλαιο των επόμενων δυο χρόνων !
Ο Γιάκομπ το προηγούμενο καλοκαίρι είχε επεκτείνει το συμβόλαιο του με αυξημένες αποδοχές που αγγίζουν τις 350 χιλιάδες ευρώ ! Από αυτά τα χρήματα φέτος εισέπραξε μόλις 10 χιλιάδες. Όλα τα υπόλοιπα χρήματα που πήρε φέτος από τον Ηρακλή αφορούσαν την προηγούμενη σεζόν!
Με απλά λόγια ο Γιάκομπ βάζει μια ταφόπλακα στον Ηρακλή αφού ζητάει ένα υπέρογκο ποσό και δεν αφήνει κανένα περιθώριο στους «κυανόλευκους». Ουσιαστικά ο Ηρακλής πληρώνει σε άλλη μια περίπτωση την ευκολία με την οποία υπογράφηκαν κάποια συμβόλαια αλλά και την οικονομική πολιτική που ασκήθηκε.
Ο Γιάκομπ βρίσκεται αυτό το διάστημα στην Ρουμανία σε διακοπές και με αυτή την κίνηση του δείχνει ότι κάπου άλλου έχει βρει ποδοσφαιρική στέγη . Το πρόβλημα όμως το έχει στον Ηρακλή καθώς με αυτή την κίνηση καταδικάζεται για πολλοστή φορά εφέτος. Πάντως από την ΠΑΕ ζήτησαν στην πλευρά του παίκτη να περιμένει τουλάχιστον μέχρι την προσεχή Τρίτη …

Δεν υπάρχουν σχόλια: