Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Παρουσιάστηκε επίσημα ο Μανθάνο!!

Η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης Γκρεγκόριο Μανθάνο πραγματοποιήθηκε σήμερα, με τον έμπειρο τεχνικό να μιλάει στη συνέντευξη Τύπου για τα σχέδια του, για την ενδεχόμενη φυγή του Σέρχιο Αγουέρο, αλλά και για τους στόχους που θέτει με τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος».
Ο 55χρονος τεχνικός δήλωσε σχετικά με τους στόχους της ομάδας: «Νομίζω ότι η ομάδα έχει μία καλή κατεύθυνση τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε παραπάνω από την έβδομη θέση που τερματίσαμε φέτος και να τα πάμε καλύτερα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».
Και συνέχισε την αναφορά του λέγοντας «το μόνο που ζητάω από τους φιλάθλους μας είναι να με εμπιστευτούν και να με κρίνουν στο τέλος του πρωταθλήματος. Οι ομάδες μου μετά από λίγο καιρό παρουσιάζουν βελτίωση και η Ατλέτικο θα είναι καλύτερη, πιο ανταγωνιστική και θα παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Η ομάδα κατά 80% είναι έτοιμη, ανεξαρτήτως των παικτών που θα φύγουν ή θα μείνουν, αλλά σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές».
Οταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την ενδεχόμενη πώληση του Αγουέρο, δήλωσε: «Ο Κουν είναι ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο και από την διοίκηση με έχουν διαβεβαιώσει πως δεν έχει έρθει κάποια πρόταση για μεταγραφή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: