Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

«Ονειρεύεται» Ζούρο ο Άρης

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των διοικούντων την ΚΑΕ Άρης για τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ηλία Ζούρο, όπως γράφει η SportDay. Ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί τον διακαή αλλά και συνάμα κρυφό πόθο των «κιτρίνων», προκειμένου να επαναφέρει τον «αυτοκράτορα» σε υψηλό επίπεδο. Άλλωστε, ο Λευτέρης Σούμποτιτς είχε υποσχεθεί την τρίτη θέση και από τη στιγμή που αυτή δεν ήρθε, η χρονιά κρίθηκε αποτυχημένη.

Ο 45χρονος προπονητής που ήταν στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης τη σεζόν 2005-06, είχε κάνει πολύ καλή δουλειά, αφού ο Άρης εκείνη τη σεζόν έφτασε στην κατάκτηση της τρίτης θέσης στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στον τελικό του Uleb Cup.
Ωστόσο, η περίπτωση του μέχρι πρότινος κόουτς της Ζαλγκίρις Κάουνας μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς υπάρχουν πολλές ομάδες που βλέπουν στο πρόσωπό του τον ιδανικό άνθρωπο για να του εμπιστευτούν τα ηνία τους. Για παράδειγμα, εκτός από τη λιθουανική ομάδα και η Μπενετόν Τρεβίζο του έχει κάνει κρούση, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. Έτσι, παρόλο που ο ίδιος ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποιά θα είναι η επόμενη επαγγελματική του κίνηση, υπάρχουν πολλές δυσκολίες για την επιστροφή του στη συμπρωτεύουσα.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου από τον Λευτέρη Σούμποτιτς, αλλά και από τη διοίκηση της ΚΑΕ ως απολογία για τη χρονιά που μόλις τελείωσε. Όσον αφορά στα αγωνιστικά των «κιτρίνων», εκτός από τους Κώστα Χαραλαμπίδη, Δημήτρη Βεργίνη, Χρήστο Ταπούτο και Μιχάλη Τσαϊρέλη, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο, θα γίνει προσπάθεια παραμονής και των Κώστα Σλούκα και Άντονι Κινγκ, με τον τελευταίο να φαντάζει πιο εύκολη περίπτωση γιατί όσον αφορά στον πρώτο, το επαγγελματικό του μέλλον εξαρτάται και από τις προθέσεις του Ολυμπιακού.
Τέλος, ο Λίνος Χρυσικόπουλος που ως μεγάλο ανερχόμενο αστέρι αναμένεται να απασχολήσει πολλούς ευρωπαϊκούς και όχι μόνο συλλόγους, έμεινε ουσιαστικά ελεύθερος από τον Άρη και ταξίδεψε για το Τρεβίζο προκειμένου να λάβει μέρος στο καμπ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο εκεί. Παράλληλα, φήμες τον θέλουν να έχει ήδη συμφωνήσει με την τοπική ομάδα, τη Μπενετόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: