Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Τέρι: «Η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα»

Ιδιαίτερα συγκρατημένος εμφανίστηκε ο Τζέισον Τέρι με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα των Μάβερικς με τη Χιτ. «Η δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμα. Είμαστε προετοιμασμένοι», τόνισε ο γκαρντ της ομάδας (21 πόντοι, 3 τρίποντα). «Μας επιβραβεύει το μπάσκετ από μόνο του όταν παίζουμε τόσο έντονα», ήταν το σχόλιο του κόουτς της ομάδας, Ρικ Κάρλαιλ.
Από την πλευρά του ο Σον Μάριον παραδέχτηκε: «Το έκτο παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Οι Μάβερικς δεν πρόκειται να παραδοθούν, αλλά και εμείς ξέρουμε γιατί είμαστε ικανοί. Άλλωστε έχουμε ξανακερδίσει στην έδρα του Μαϊάμι».
Στο έκτο παιχνίδι των ομάδων τα ξημερώματα της Δευτέρας αναφέρθηκε και ο Τζέισον Κιντ τονίζοντας πως: «Οι συμπαίκτες μου έκαναν φοβερό παιχνίδι και βρεθήκαμε ένα βήμα μπροστά. Θα είναι δύσκολο να νικήσουμε εκτός έδρας, αλλά θα βρούμε ένα νέο τρόπο να το κάνουμε».
Τέλος, ο Χοσέ Μπαρέα (17 πόντοι, 5 ασίστ) επισήμανε: «Είναι απίστευτο που ο Κάρλαιλ με εμπιστεύτηκε και πόσο αυτό επηρέασε την απόδοσή μου. Είμαι τυχερός να τον έχω προπονητή, αλλά και φίλους σαν τους συμπαίκτες μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: