Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ο Γκιγκς θέλει να «φιμώσει» τον αδερφό του!

Απίστευτες αποκαλύψεις γίνονται καθημερινά για το σκάνδαλο… Γκιγκς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun λοιπόν, ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «χρυσώνει» τον αδερφό του με 250.000 λίρες προκειμένου να μη βγάλει στη φόρα και άλλα... ερωτικά σκάνδαλα! Μάλιστα ο Ρόντρι φαίνεται να είναι πρόθυμος να «φιμωθεί» και να πάρει τα χρήματα προκειμένου να μην μιλήσει…

Οι παράνομες σχέσεις του Ράιαν Γκιγκς με την Ίμοτζεν Τόμας,  τη νύφη του Νατάσα (αλλά και το φλερτ του με τη μητέρα της νύφης του!!!) έχει βάλει «φωτιά» στον Ουαλό ο οποίος προσπαθεί  συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να μην βγουν στην δημοσιεύματα κι’ άλλα σκάνδαλα στα οποία πρωταγωνιστεί και τα οποία ξέρει άριστα ο αδερφός του Ρόντρι.

«Το τελευταίο πράγμα που θέλει τώρα ο Ράιαν είναι να αποκαλυφθούν και άλλα μυστικά. Ο Ρόντρι θα ξέρει σίγουρα εάν υπήρχαν και άλλες γυναίκες στη ζωή του αδερφού του. Ο Ρόντρι λέει στον κόσμο ότι ο Ράιαν θέλει να τον κάνει να βγάλει το σκασμό. Τα χρήματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι το 1/4 του εκατομμυρίου. Ο κακομοίρης αισθάνεται απόλυτα προδομένος από τον Ράιαν και δεν ξέρει ποια είναι η σωστότερη κίνηση. Περνάει μία κόλαση. Δεν κολυμπάει στο χρήμα, οπότε 250.000 λίρες θα ήταν χρήσιμες. Υπάρχει όμως και ένα κομμάτι του εαυτού του που θέλει να μάθει όλος ο κόσμος για τον πραγματικό Ράιαν, ότι δεν είναι δηλαδή ο άγιος που ήθελε να παρουσιάζεται. Ο Ρόντρι ξέρει τον Ράιαν καλύτερα από τον καθένα. Είναι αυτό που λέμε ξέρει που είναι θαμμένα όλα τα πτώματα Προς το παρόν ωστόσο φέρεται διατεθειμένος να κρατήσει κλειστό το στόμα του και να υπογράψει οποιαδήποτε έντυπα χρειάστεί να υπογράψει. Θα τον φιμώσει ο ίδιος ο αδερφός του...», ήταν τα λόγια ανθρώπου που ξέρει καλά την οικογένεια Γκιγκς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: