Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

"Να δαγκώνει στο παρκέ"

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στο Μαυροβούνιο και τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρχει υπομονή και οι παίκτες να τα δίνουν όλα μέσα στο παρκέ.
"Να δαγκώνει στο παρκέ"
Αναλυτικά όσα είπε ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον "Νοvasportfm 94,6":

Για την Εθνική:

«Θα πρέπει να έχουμε όλοι υπομονή γιατί πρόκειται για μία καινούργια ομάδα που έχει πολύ μέλλον μπροστά της. Είναι μία ομάδα που δεν έχει πολύ ταλέντο, γι΄ αυτό θα πρέπει να μάχεται, να δαγκώνει το παρκέ σε κάθε αγώνα για να οδηγείται σε νίκες».

Για την νίκη κόντρα στον Μαυροβούνιο:

«Δεν περίμενα το Μαυροβούνιο να είναι τόσο κακό. Η Εθνική ήταν πολύ καλύτερη. Ώθησε τον αντίπαλό της να κάνει λάθη, παίζοντας καλή άμυνα και ήταν μαχητική».

Για τους διακριθέντες του αγώνα:

«Είχε έναν πολύ καλό οργανωτή και εκτελεστή, ο οποίος ήταν ο Νικ Καλάθης. Σε πολύ καλή μέρα ήταν ο Αντώνης Φώτσης, αλλά και ο Βασιλειάδης έκανε πολύ καλή δουλειά. Επιπλέον, μεταξύ των διακριθέντων θα πρέπει να εντάξουμε και τον Κουφό, ο οποίος τελείωσε τις φάσεις».

Για την ομάδα του Μαυροβουνίου:

«Μου δείχνει το Μαυροβούνιο πως έχει ένα εσωτερικό πρόβλημα. Δεν μάχονται οι παίκτες του, είναι αργή ομάδα και αποτελεί μία αρνητική έκπληξη όσον αφορά τις προσδοκίες που υπήρχαν για αυτή. Είναι μία πολύ προβλέψιμη ομάδα. Ο Πέκοβιτς ήταν πολύ διαφορετικός. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, αλλά δεν φαίνεται σε καλή κατάσταση. Μου φάνηκε κιόλας πως ήταν υπέρβαρος».

Για τη συνέχεια στη διοργάνωση:

«Θα πρέπει, ενόψει της συνέχειας, να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Θα πρέπει να βρούμε λύσεις γιατί οι αντίπαλοι θα μας σημαδέψουν και θα κλείσουν, για παράδειγμα, τους Μπουρούση και Κουφό. Η Εθνική πρέπει να βελτιωθεί στον επιθετικό πλουραλισμό της. Αν μείνουμε έτσι στην επόμενη φάση θα έχουμε πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: