Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Η εβδομάδα ξεκινά με… Νοτιά

Στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν γενικώς αργίες και Σαββατοκύριακα και ποτέ δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει εξελίξεις οποιαδήποτε μέρα και ώρα. Από την άλλη μεριά θα ήταν μάλλον παράδοξο μια από τις ενδεχομένως τελευταίες τόσο καλοκαιρινές Κυριακές του Σεπτέμβρη να χαραμιστεί σε συναντήσεις κορυφής. Κρίθηκε ως πιο φυσιολογικό η συνάντηση με τον Νίκο Νοτιά να γίνει αύριο.

Άλλωστε υπάρχει πρόθεση να τηρηθεί πλήρως το πρωτόκολλο και να γίνει σε επίπεδο Διοικητικού Συμβουλίου. Επομένως κάτι τέτοιο μπορούσε να γίνει μόνο σε μέρα εργάσιμη. Όλα δείχνουν λοιπόν πως η εβδομάδα της ΑΕΚ ξεκινά με… Νοτιά.

Όπως πολλές φορές έχουμε γράψει στο ThePlayer η ατζέντα των συζητήσεων δεν έχει ανοίξει τουλάχιστον από την πλευρά του μεγαλομετόχου. Διότι από την πλευρά της διοίκησης τα πράγματα είναι απλά. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 18.00 και το πρώτο και σημαντικότερο ζήτημα που θα τεθεί, είναι αυτό των συσσωρευμένων οικονομικών εκκρεμοτήτων. Πάντως το γεγονός πως οι εκατέρωθεν τοποθετήσεις θα γίνουν σε επίπεδο ΔΣ, έχει και αυτό την δική του σημασία και σημειολογία.The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: