Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Άγρια Εθνική, made in USA! (ΦΩΤΟ)

Η Ελλάδα άλλαξε πρόσωπο την Κυριακή κόντρα στο Μαυροβούνιο και ανασκεύασε την εικόνα της από την χθεσινή ήττα από τα Σκόπια. Αυτή την Εθνική θέλουμε, γεγονός που παραδέχονται τα κορυφαία αθλητικά Media.
Άγρια Εθνική, made in USA! (ΦΩΤΟ)
Δείτε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα δημοφιλέστερα αθλητικά sites:
Gazzetta.gr
Αγρίεψε, έτρεξε, τους διέλυσε
Η Εθνική Ελλάδος ήταν απολαυστική κόντρα στο Μαυροβούνιο και παίζοντας το μπάσκετ που ξέρει και μπορεί νίκησε με 71-55 και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ. Μεγάλο ματς από τον Κώστα Κουφό.
Sport24.gr
Η Κυριακή των θαυμάτων
Η Εθνική ήταν ένα... θαύμα την Κυριακή κόντρα στο Μαυροβούνιο και με τη νίκη αυτή (71-55), "κλείδωσε" την πρόκριση για την δεύτερη φάση. Κορυφαίοι οι Ελληνοαμερικανοί και οι Φώτσης, Βασιλειάδης
Contra.gr
Made in USA
Με πρωταγωνιστές τους ομογενείς Κουφό, Καλάθη, Μπράμος και πραγματοποιώντας μία εξαιρετική γ' περίοδο η Εθνική νίκησε 71-55 το Μαυροβούνιο και εξακολουθεί να ελπίζει για την 1η θέση του ομίλου της.
Sport-fm.gr
Τρέχοντας… στην επόμενη φάση
Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας εξασφάλισε η Εθνική που επικράτησε του Μαυροβουνίου με 71-55 για την τέταρτη αγωνιστική του Γ’ ομίλου της διοργάνωσης. Με εξαιρετική άμυνα και υποδειγματικό παιχνίδι στο ανοικτό γήπεδο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα «διέγραψε» το ματς με την ΠΓΔΜ, δείχνοντας να βρίσκει το στιλ που της ταιριάζει.

Sentragoal.gr
Αυτήν την Εθνική θέλουμε!
Την καλύτερή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική και επικράτησε του Μαυροβουνίου με 71-55. Εντυπωσιακό σερί 19-0 στο 3ο δεκάλεπτο και σούπερ Κουφός! »»

Δεν υπάρχουν σχόλια: