Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

«Ήξερα ότι θα σκόραρα...»

Αφιέρωμα στον Ρούντολφ Γκέργκελι έκανε η ΟΥΕΦΑ με αφορμή τη νίκη της Ουγγαρίας κόντρα στην Σουηδία με 2-1, ματς στο οποίο το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού πέτυχε το νικητήριο γκολ και δημιούργησε το πρώτο.
«Ήξερα ότι θα σκόραρα...»
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας ανέφερε:
Για το νικητήριο γκολ που σημείωσε: «Εγώ πήρα την μπάλα από τον Πρίσκιν από τα δεξιά και εκείνος το έκανε καλά, είχα χρόνο για να τρέξω. Στη συνέχεια η μπάλα ήρθε στα αριστερά από τον Πρίσκιν και τότε ήξερα ότι ήμουν έτοιμος να σκοράρω»
Για την πίστη που είχαν όλοι οι Ούγγροι για τη νίκη: «Κανείς δεν πίστευε πραγματικά ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε τους Σουηδούς, αλλά πιστεύαμε στους εαυτούς μας και στον κόσμο που ήταν στο πλευρό μας. Οι παίκτες που ήρθαν ως αντικαταστάτες έκαναν καλά τη δουλειά τους. Είναι ένα αποτέλεσμα που ανεβάζει συνολικά την χώρα»
Για την υπερβολική σιγουριά των Σουηδών για τη νίκη: «Ένιωσα ότι ήταν λίγο υπερβολική η αυτοπεποίθησή τους που πίστευαν ότι θα έρθουν εδώ και θα κερδίσουν εύκολα το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο, που ανέβηκε ο ρυθμός υπήρχαν κάποιες καλές ευκαιρίες. Αισθάνομαι ότι αξίζαμε την νίκη»

Δεν υπάρχουν σχόλια: