Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Στο Καραϊσκάκης το φιλικό με τον ΟΦΗ!!

Έπειτα από απαίτηση του Ερνέστο Βαλβέρδε το φιλικό του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ (9/9, 21:00) δεν θα πραγματοποιηθεί στο «Γεντί Κουλέ», αλλά στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Στο Καραϊσκάκης το φιλικό με τον ΟΦΗ
Μπορεί να είχε γίνει γνωστό πριν από μερικές ημέρες πως οι δύο ομάδες είχαν έρθει σε πλήρη συμφωνία για την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού στο Ηράκλειο, από τη στιγμή που καμία από τις δύο δεν θα είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, όμως τα πράγματα άλλαξαν. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού εμφανίστηκε αρνητικός στο να διεξαχθεί το παιχνίδι στην έδρα του ΟΦΗ και η αλήθεια είναι πως ζήτησε να γίνει αλλαγή της έδρας και το ματς να διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Προφανώς, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν επιθυμούσε η ομάδα του να έχει έξτρα ταλαιπωρία από τις μετακινήσεις λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μαρσέιγ και προτίμησε να διεξαχθεί το φιλικό στο Φάληρο. Αρχικά, οι Κρητικοί δεν δέχθηκαν το αίτημα του Ολυμπιακού για αλλαγή έδρας, όμως στη συνέχεια άλλαξαν γνώμη και τελικά ενέδωσαν.
Έτσι, οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες την Παρασκευή (9/9, 21:00) στο γήπεδο Καραϊσκάκη, δίνοντας ένα τεστ, το οποίο θα βοηθήσει τους δύο προπονητές να τεστάρουν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους εν όψει της συνέχειας.

Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: