Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Αναχωρεί για Λετονία η Εθνική!!

Ο αγώνας με το Ισραήλ έχει ξεχαστεί και όλοι στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου έχουν το μυαλό τους στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Λετονία. Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναχωρεί στις 19:15 το απόγευμα της Κυριακή από το Τελ Αβίβ για την Ρίγα και όλοι είναι αισιόδοξοι ότι θα επιστρέψουν στην χώρα μας με τους τρεις βαθμούς και το προβάδισμα για την πρώτη θέση του ομίλου μας. 

Όσον αφορά το σύστημα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ο Φερνάντο Σάντος, στο δίτερμα που έγινε την Κυριακή στο βοηθητικό του «Ραμάτ Γκαν», ο Λυμπερόπουλος τοποθετήθηκε στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας που φάνηκε να είναι η «βασική», έχοντας στο αριστερό άκρο τον Γιώργο Σαμαρά και στο δεξί τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, με τους τρεις τους να αναμένεται να αποτελέσουν την «γραμμή κρούσης» της Εθνικής στη Ρίγα την Τρίτη (06/09).

Από εκεί και πέρα, τη θέση του Βασίλη Τοροσίδη όπως όλα δείχνουν θα πάρει ο Γιάννης Μανιάτης καθώς ο άσος του Ολυμπιακούδοκιμάστηκε από τον Σάντος στη θέση του δεξιού μπακ στο δίτερμα και αναμένεται να καλύψει την απουσία του συμπαίκτη του. 

Όσο για τις θέσεις στον άξονα, όπου δεν μπορούν να συμμετέχουν οι Καφές και Κατσουράνης, οι Μάκος και Κυριάκος Παπαδόπουλος φαντάζουν οι επικρατέστεροι αντικαταστάτες την ώρα που ο Γιώργος Φωτάκης ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος. 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: