Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Αθωώστε Μπέο, Ψωμιάδη και Σία!!

Ο Χάρης Ξύδης επιστρέφει φουριόζος και γράφει στο gazzetta.gr για το πώς άφησε το πρωτάθλημα τον Ιούνιο και πώς το βρίσκει στις αρχές Σεπτεμβρίου, με μια ρηξικέλευθη πρόταση που θα προκαλέσει πάταγο!
Υπάρχουν και χειρότερα! Βεβαιότατα! Αφήσαμε το πρωτάθλημα τον Ιούνιο μετέωρο και έωλο, αλλά με την ελπίδα ότι θα ξεβρομίσει ο τόπος, και το βρίσκουμε μισοπεθαμένο και μέσα στον βούρκο στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Έχει δίκιο και ο κ.Μπέος αλλά και ο αιώνια καταζητούμενος και καταδικασμένος κ.Ψωμιάδης να θεωρούν ότι στοχοποιήθηκαν από την πολιτική εξουσία. Εδώ ακούστηκαν τα Σόδομα και τα Γόμορα και δεν έγινε απολύτως τίποτα. Απλώς νομίζουν οι πολιτικοί στρατηλάτες αυτής της χώρας ότι ικανοποίησαν το λαϊκό αίσθημα με την προφυλάκιση του ενός και μοναδικού Βολάρχη και την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης του αξιότιμου κυρίου πουράκλα.

Ουδείς πιστεύει τον κ.Γερουλάνο για την πρόθεσή του να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου ούτε βεβαίως τον μονίμως φλυαρούντα αλλά εσχάτως βουβό κ.Μπιτσαξή.

Κανένας δεν εμπιστεύεται διάτρητους θεσμούς όπως η ΕΠΟ ή η Σούπερ Λίγκα ούτε ασφαλώς αυτή την Αθλητική Δικαιοσύνη και τις διάφορες εκδοχές της, με τις αποφάσεις των οποίων μειδιά ατερμόνως άπαν το πανελλήνιον.

Ενοχλήθηκαν οι ιερές αγελάδες του ελληνικού αθλητισμού καθόλου; Οπωσδήποτε όχι, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κουβαλούν καταπώς λένε εκατομμύρια ψήφους. Έστω και αν αναφέρθηκαν στις περιβόητες δικογραφίες τα ονόματα των κυρίων Μαρινάκη και Πατέρα, δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως και ούτε θα γίνει.

Νομίζει άραγε ο οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος φίλαθλος ότι αν δεν διαλευκανθούν τα πάντα θα εκλείψει ποτέ η καχυποψία για πιθανές παρανομίες ή παρατυπίες των ηγητόρων του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Ο κ.Πιλάβιος εξακολουθεί να παραμένει στην ΕΠΟ, όπως και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της δικογραφίας της κυρίας ανακρίτριας, της κ.Παπανδρέου.

Φαίνεται λοιπόν ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι χειρότερο από τα προηγούμενα από πάσης πλευράς. Ούτως ή άλλως και αγωνιστικά η ισπανική προπονητική παροικία έχει φτιάξει ένα ξενέρωτο ομοίωμα της Πριμέρα Ντιβιζιόν για την επικόλληση ενσήμων, εκείνων που έχουν ξεμείνει από τις σοβαρές κατηγορίες της Ιβηρικής.

Να γιατί πιστεύω σοβαρά ότι Μπέος και Ψωμιάδης πλήρωσαν άδικα τη νύφη, ότι η εξυγίανση αργεί και ότι τελικά τα πασαλείματα των ιθυνόντων μάς στερούν την απόλαυση των αυθεντικών εκφραστών του επιπέδου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσο γρηγορότερα αθωώσετε Μπέο, Ψωμιάδη και Σία, τόσο ευκολότερα θα χωνέψουμε όλοι ότι εντώ στο Ελλάντα αξίζει μόνο να βλέπεις  και να γελάς αλλά να μη συμμετέχεις.

Καλό φθινόπωρο και συγγνώμη για την τρίμηνη κοπάνα, καθώς οι σπουδές και το μέλλον των παιδιών του καθενός έχουν απόλυτη προτεραιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: