Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Χωρίς έλεος η Ρωσία!!

Το αήττητο της... αντίζηλης Σλοβενίας δεν άφησε την επίσης αήττητη Ρωσία να λυπηθεί τη Βουλγαρία (77-89), αφήνοντάς τη και μαθηματικά εκτός συνέχειας.
Χωρίς έλεος η Ρωσία
Η αναμέτρηση είχε ξεκάθαρο φαβορί κι η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ είχε απλώς να το αποδείξει και στην πράξη. Με τον Αντρέι Κιριλένκο να δείχνει το δρόμο και τους Μοζγκόφ, Φριντζόν και Κριάπα να ακολουθούν επάξια η νίκη, η τέταρτη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον δ' όμιλο, ήρθε σχεδόν ξεκούραστα.
Η Βουλγαρία έπαιζε για τη «ζωή» της και πίεσε αρκετές φορές για κάτι καλό. Τελευταία, αλλά όχι αρκετή, ήταν όταν με 7 συνεχόμενους πόντους του Φίλιπ Βιντένοφ μείωσε από το 68-80 του 35' σε 75-80 με τρισήμιση λεπτά να απομένουν για το τέλος. Δυστυχώς για την ίδια Κιριλένκο, Μόνια και Κριάπα βρήκαν το δρόμο προς το καλάθι και δεν της επέτρεψαν να αναζητήσει την ολική ανατροπή.
Το 4-0 της Ρωσίας ενδέχεται να «σπάσει» τη Δευτέρα, αντιμετωπίζοντας στην «αυλαία» της πρώτης φάσης τη Σλοβενία. Για τη Βουλγαρία αυτή ήταν η προτελευταία αναμέτρησή της στη διοργάνωση...
Τα δεκάλεπτα: 18-23, 38-42, 59-67, 77-89

Πηγή: gazzetta.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: