Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

«Μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ ο Σπαντάσιο»

Σίγουρος ότι ο Τζουλιάνο Σπαντάσιο θα δώσει στοιχεία που λείπουν στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ούρκο Πάρντο, μιλώντας στην εφημερίδα «Εξέδρα». Ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του Βραζιλιάνου μέσου, ο οποίος αύριο αναμένεται να υπογράψει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Το αριστερό πόδι του είναι και το δυνατό του σημείο, αφού έχει εξαιρετικά χτυπήματα και δεν φοβάται να σουτάρει πολλές φορές», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το επίπεδο του είναι υψηλό και παρά το γεγονός ότι είναι Βραζιλιάνος, είναι παίκτης με εξαιρετική φυσική κατάσταση, κάτι το οποίο έχει φανεί στην τριετία που βρίσκεται στην Ραπίντ. Όσο ήμουν στην Ρουμανία, ο Σπαντάσιο ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Αγωνίζεται περισσότερο πίσω από τους επιθετικούς αλλά και στα άκρα είναι επιθετικός».

Στη συνέχεια, ο Πάρντο τόνισε: «Το σουτ του είναι πολύ καλό. Όποτε βρεθεί σε θέση για να απειλήσει με μακρινό σουτ θα το κάνει και έχει σκοράρει έτσι αρκετές φορές. Έχει πολύ καλές εκτελέσεις στα στημένα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που κάνει όλα αυτά τα οποία απαιτεί η θέση του μέσα στο γήπεδο, είναι πολύ καλός στα οργανωτικά του καθήκοντα».

Καταλήγοντας, ο Πάρντο αναφέρθηκε στο αν ο Σπαντάσιο μπορεί να σταθεί στον ΠΑΟΚ: «Φυσικά! Αν ο Τζουλιάνο έρθει στον ΠΑΟΚ, θα είναι μια πολύ καλή μεταγραφή, καθώς μπορεί να δώσει τα στοιχεία που του λείπουν. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα και σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα και να έρθει μπορεί να κάνει την διαφορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: