Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

"Τα βρήκαμε με τον ΠΑΟΚ, "οκ" και τα έγγραφα"

ΠΑΟΚ και Σπαντάσιο ήρθαν σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο. Η επιβεβαίωση ήρθε στο olaPAOK.gr από τον Βραζιλιάνο ατζέντη του. Τι δήλωσε για τα στοιχεία που περιμένει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, τα οποία θα αποδεικνύουν ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει καμία δέσμευση με την Ραπίντ. Ποιες είναι οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.



Το ταξίδι του Τζουλιάνο Σπαντάσιο για την Θεσσαλονίκη άρχισε από την Παρασκευή (2/9). Πήρε το αεροπλάνο από το Σάο Πάολο για την Αθήνα και το απόγευμα του Σαββάτου (3/9) έφτασε στην συμπρωτεύουσα. Ακολούθως πήγε για ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια είχε τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι κατάφεραν για περίπου 2,5 ώρες να κρατήσουν μυστική την άφιξη του παίκτη.
Ο λόγος της μυστικοπάθειας είχε να κάνει με το γεγονός ότι φοβόταν μέχρι την τελευταία στιγμή μην τυχόν εμπλακούν και άλλες ομάδες ή προκύψει κάποιο ξαφνικό πρόβλημα με δάκτυλο της Ραπίντ. Τελικά όλα αυτά ξεπεράστηκαν και μεταξύ των δύο πλευρών επήλθε η οριστική συμφωνία για διετές συμβόλαιο το οποίο θα αποφέρει στον ποδοσφαιριστή 250.000 ευρώ ετησίως συν κάποια μπόνους. Τα χρήματα είναι λιγότερα από όσα έπαιρνε στην Ραπίντ (290.000 ευρώ ετησίως) και οι πληροφορίες του olaPAOK.gr αναφέρουν ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη συμφωνία η παρουσία του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά και η θετική ενημέρωση για την ομάδα που είχε ο Σπαντάσιο από τον Λάζαρ.

Μέσω ΕΠΟ αίτημα για έγγραφα από Βραζιλία
Για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία, όμως, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει 100% το θέμα της ελευθερίας του παίκτη. "Ο ΠΑΟΚ με αίτημα μέσω της ΕΠΟ, περιμένει από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας να αποστείλει το έγγραφο που θα αποδεικνύει το καθεστώς ελευθερίας του ποδοσφαιριστή". Αυτό δήλωσε αργά το βράδυ στο olaPAOK.gr από το Σάο Πάολο όπου βρίσκεται ο Βραζιλιάνος ατζέντης του Σπαντάσιο, Ντέσιο Μπέρμαν, ο οποίος τόνισε ακόμη:"Ο Τζουλιάνο είναι στην Θεσσαλονίκη με τον συνεργάτη μου, Ζοζέ Μαρτίνεζ, ο οποίος με ενημέρωσε ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία. Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα έγγραφα. Πιστεύω πως την Δευτέρα (σ.σ. 5/9) θα τελειώσει και τυπικά το θέμα".


Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: