Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Τα... βρήκε με Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός!!


Τα... βρήκε με Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός
Την στήριξη τριών χιλιάδων φίλων του θα έχει ο Ολυμπιακός στο «Βελοντρόμ» στο ματς με την Μαρσέιγ για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού όπως δήλωσε και ο γενικός γραμματέας του γαλλικού συλλόγου, οι δύο ομάδες τα «βρήκαν» στο θέμα του αριθμού των εισιτηρίων των φιλοξενούμενων.

Η Μαρσέιγ λόγω ανακαίνισης του γηπέδου είχε ζητήσει από την ΟΥΕΦΑ να της επιτραπεί να μην δίνει περισσότερα από 400 εισιτήρια στις ομάδες που θα επισκέπτονται το «Βελοντρόμ». Κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό και έτσι ο γενικός γραμματέας της Μαρσέιγ, τόνισε: «Θα πρέπει να δώσουμε το 5% από τα διαθέσιμα εισιτήρια του γηπέδου για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πρέπει να τοποθετηθούν χωριστά και σε ασφαλές σημείο.

Αυτή είναι η εντολή που έχουμε πάρει από την UEFA. Θα δούμε τι θα κάνουμε τώρα, αλλά θα διαμορφώσουμε τον χώρο όπως ζητήθηκε από την UEFA. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός αποδέχθηκε την πρότασή μας για την παρουσία συγκεκριμένου αριθμού οπαδών, αλλά η Άρσεναλ και η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν το δέχθηκαν
».

Επίσημα, η χωρητικότητα του «Βελοντρόμ» είναι 60.031 θεατές κάτι που σημαίνει ότι το 5% αντιστοιχεί σε 3.000 οπαδούς των φιλοξενούμενων. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να πάρουν μικρότερο αριθμό εισιτηρίων με την προϋπόθεση να δώσει και εκείνος λιγότερα στον επαναληπτικό στο «Καραϊσκάκη».

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: