Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Τον θέλει ο ΟΣΦΠ, τον… έχει ο ΠΑΟ!

Ο Ολυμπιακός αναζητά επιθετικό και ένα από τα ονόματα που εξετάζονται πιο… ζεστά είναι αυτό του Ασαμόα, ο οποίος έχει παρελθόν με τον «αιώνιο» αντίπαλο!
Ο Ασαμόα είχε αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, λοιπόν, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη φανέλα της Σάλκε τη σεζόν 2001-02! Ο Παναθηναϊκός ήταν θριαμβευτής και στις δύο αναμετρήσεις με τον 33χρονο –πλέον- επιθετικό να δηλώνει το «παρών»!
 
Το πρώτο παιχνίδι ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου στη Γερμανία, όπου ο Ασαμόα ξεκίνησε από τον πάγκο, αλλά στη συνέχεια επιστρατεύτηκε από τον προπονητή του. Συγκεκριμένα, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 68’, αλλά το «τριφύλλι» ήταν αυτό που κατάφερε να βρει το… δρόμο προς τα δίχτυα! Μια εξαιρετική έμπνευση του Βλάοβιτς και ακόμα ένα γκολ του Μπασινά, διαμόρφωσαν το τελικό 2-0.
 
Στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, ο Ασαμόα ξεκίνησε βασικός, όμως τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα! Ολισαντέμπε και Κωνσταντίνου «χάρισαν» τη νίκη στον Παναθηναϊκό, αφήνοντας τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού με την πικρή γεύση της ήττας!
 
Πλέον, αυτό που μένει είναι να δούμε, εφόσον ο Ασαμόα… πιάσει λιμάνι, είναι αν θα συνεχιστεί το θετικό σερί του Παναθηναϊκού απέναντί του ή θα καταφέρει να «απαντήσει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: