Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ο... αλανιάρης ο Ασαμόα!

Μεγάλη μορφή είναι ο Τζέραλντ Ασαμόα, που φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Διαβάστε γιατί τον κυνήγαγε πέρυσι η γυναίκα του με το μαχαίρι!
Ο... αλανιάρης ο Ασαμόα!
Ο Ασαμόα βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και ο sportdog σας παρουσιάζει όσα πρέπει να ξέρετε για τον παίκτη που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες. Γιατί ο έμπειρος φορ είναι... μεγάλο ταλέντο εντός και εκτός γηπέδων. Διαβάστε λοιπόν τι έκανε πέρυσι ο... αλανιάρης Γερμανογκανέζος, που ήθελε «τριολέ», αλλά δεν υπολόγισε την γυναίκα του!

Μετά λοιπόν από ένα ματς της Ζανκτ Πάουλι με την Άιντραχτ ο 33χρονος φορ επέστρεψε στο Αμβούργο και είπε να πάει σε ένα κλαμπάκι να… ξεσκάσει. Ο παντρεμένος Ασαμόα, του οποίου η σύζυγος και τα δύο παιδιά δεν έμεναν στο Αμβούργο, είχε την ιδέα να επιστρέψει σπίτι μαζί με τη συντροφιά δυο «κυριών» που γνώρισε.


Αυτό που δεν ήξερε ο Ασαμόα ήταν ότι η σύζυγος του, Λίντα, ήταν σπίτι του! Έτσι, ο Γερμανογκανέζος παίκτης ήταν στην κουζίνα με τη συντροφιά του, όταν βγήκε… εν εξάλλω καταστάσει η γυναίκα του από την κρεβατοκάμαρα και ακολούθησε χαμός! Η εξαγριωμένη Λίντα, αφού άρχισε να… μαλλιοτραβιέται με μία από τις γυναίκες, άρπαξε ένα… μαχαίρι κι άρχισε να κυνηγάει τον Ασαμόα και τις δύο παρτενέρ του συζύγου της, χωρίς ευτυχώς να καταφέρει να τους τραυματίσει. Μάλιστα, τελικά τραυματίστηκε η ίδια!
Μεγάλη περίπτωση λοιπόν ο μεταγραφικός παίκτης του Ολυμπιακού...

Γερμανός από την... Γκάνα!

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ασαμόα γεννήθηκε στην Μαμπόνγκ της Γκάνας, αλλά είναι πολιτογραφημένος Γερμανός, ενώ έχει στην καριέρα του 43 συμμετοχές και 6 τέρματα με την Εθνική Γερμανίας. Στην χώρα της... Μέρκελ έπαιξε για πρώτη φορά στο Ανόβερο (1996-99, 79 εμφανίσεις - 29 γκολ) και στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Σάλκε όπου παρέμεινε για 11 συναπτά έτη, πραγματοποιώντας 279 συμμετοχές με απολογισμό 44 τέρματα. Τη σεζόν 2010-11 έπαιξε με τη φανέλα της Ζανκτ Πάουλι και σε 27 ματς πέτυχε 6 γκολ. Ο Ασαμόα έχει ύψος 1,81μ. και εκτός από την θέση του φορ, αγωνίζεται εξίσου επιτυχημένα και σε ρόλο δεξιού επιθετικού. Συνολικά στην καριέρα του έχει 449 ματς και 78 τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: