Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Τρικυμία, σφαλιάρα και σκόρπια από... Σκόπια! (ΦΩΤΟ)

Κάπως έτσι είδαν τα αθλητικά Media την ήττα της Εθνικής Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας από τη FYROM.
Τρικυμία, σφαλιάρα και σκόρπια από... Σκόπια! (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα κορυφαία αθλητικά sites:
Gazzetta.gr
Τρικυμία…
Η Εθνική πελαγοδρομούσε απέναντι στη ΠΓΔΜ (58-72) αποδίδοντας πολύ άσχημα σε άμυνα και επίθεση και για να κάνει την υπέρβαση στο Ευρωμπάσκετ χρειάζεται άμεσα βελτίωση σε όλους τους τομείς.
Sport24.gr
Σκόπια, σκόρπια... μισό
Πολύ κακή εμφάνιση από την Εθνική Ελλάδας, που... σκόρπισε όταν έχασε την επαφή με το σκορ και υπέστη μια απρόσμενη ήττα με 72-58 από τα Σκόπια. Απελπιστικά άστοχοι οι παίκτες του Ηλία Ζούρου
Contra.gr
Όχι αυτό το ματς
Απογοητευτική η εθνική ομάδα μπάσκετ γνώρισε την ήττα από την ΠΓΔΜ με 72-58 για την τρίτη αγωνιστική του Ευρωμπάσκετ. Παιδικά λάθη και αστοχία στην επίθεση, ασύνδετη στην άμυνα η Ελλάδα. Δεν βοήθησε ο Ζούρος από τον πάγκο.
Sport-fm.gr
Σφαλιάρα!
Την πρώτη της ήττα στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας γνώρισε η Εθνική ομάδα, στην τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στον… δαιμονισμένο Μπο ΜακΚάλεμπ που με 27 πόντους οδήγησε την ΠΓΔΜ στην άνετη επικράτηση με 72-58. Χωρίς συγκέντρωση οι Έλληνες διεθνείς, με τραγικά ποσοστά στην επίθεση και κακή αμυντική λειτουργία έχασαν την ευκαιρία να κλειδώσουν ουσιαστικά την πρόκριση.
Sentragoal.gr
Καλάθι βάζαμε, γκολ φωνάζαμε!
Τραγική η Εθνική στην επίθεση γνώρισε την πρώτη της ήττα στο Ευρωμπάσκετ από την ΠΓΔΜ με 72-58. Σούπερ ο Μακ Κάλεμπ έκανε ό,τι ήθελε την ελληνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: