Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Τελικό με Ισπανία «βλέπει» ο Σαμπόνις!!

Ο Άρβιντας Σαμπόνις προέβλεψε πως Λιθουανία και Ισπανία θα διασχίσουν όλο τον δρόμο μέχρι τον τελικό του Ευρωμπάσκετ, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Πάου Γκασόλ.
Ο ζωντανός θρύλος του λιθουανικού – και όχι μόνο – μπάσκετ, ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, μετά την ανεξαρτητοποίησης της από την Σοβιετική Ένωση, κάνοντας σπουδαία καριέρα σε συλλογικό επίπεδο στα γήπεδα της Ευρώπης και του NBA, παραδέχθηκε πως οι «Φούριας Ρόχας» αποτελούν το φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως το συγκρότημα του Σέρτζιο Σκαριόλο παραμένει «θνητό».
Ο παλαίμαχος σέντερ, με δηλώσεις του σε ισπανική εφημερίδα, επεσήμανε αρχικά: «Η Ισπανία είναι σπάνια ομάδα, τι παραπάνω μπορώ να πω; Ξέρει να ισοπεδώνει και να εξουθενώνει τους αντιπάλους της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ηττηθεί», ενώ αναφερόμενος στον Πάου Γκασόλ πρόσθεσε: «Μου αρέσει που πάντα έχει τον έλεγχο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για κάθε παίκτη. Η εμπειρία του Γκασόλ μπορεί να κάνει την διαφορά...» καταλήγοντας: «Το ζευγάρι που θέλω να δω στον τελικό είναι Λιθουανία - Ισπανία. Δεν ξέρω ποιος θα νικήσει... Το μόνο που ξέρω είναι ότι το παιχνίδι θα γίνει στο Κάουνας...».

πηγή: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: