Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

«Να έχουμε ανάλογη συνέχεια»

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργος Γεωργιάδης προσπάθησε με δηλώσεις του να κρατήσει... χαμηλά την μπάλα μετά την νίκη επί της Κύπρου, τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.
«Να έχουμε ανάλογη συνέχεια»
Ο Έλληνας προπονητής μίλησε στο ραδιόφωνο του Sentra για την νίκη της Ελπίδων και τον στόχο της πρόκρισης στα μπαράζ, ενώ μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα λόγω των εγχώριων πρωταθλημάτων Παράλληλα, τόνισε για μια ακόμα φορά ότι οι νέοι παίκτες πρέπει να παίρνουν ευκαιρίες στις ομάδες τους.
Aναλυτικά οι δηλώσεις του Γεωργιάδη:

Για την νίκη με την Κύπρο:

«Είναι μια σημαντική νίκη απέναντι στην Κύπρο. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα. Στόχος μας είναι η πρόκριση στα μπαράζ».

Για ήττα από τη Λευκορωσία:
«Στο παιχνίδι με την Λευκορωσία, είχαμε προβλήματα με παίκτες που ξεκίνησαν αργά την προετοιμασία και δεν μερικοί δεν είχαν ομάδα. Επίσης στην αναμέτρηση αυτή οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές ήταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση γιατί το πρωτάθλημα στη χώρα τους βρισκόταν περίπου στη μέση. Το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Χθες αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με παίκτες στο ίδιο στάδιο προετοιμασίας με εμάς. Κερδίσαμε γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα».

Για τον από δω και πέρα στόχο της ομάδας:
«Στόχος είναι τα δύο επόμενα παιχνίδια τον Οκτώβριο με Σαν Μαρίνο και Λευκορωσία, να κάνουμε το απόλυτο εκτός έδρας. Να συνεχίσουμε έτσι για να έχουμε βάσιμες ελπίδες για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2013».

Για τα προβλήματα της Εθνικής:
«Έχουμε παίκτες από τη Β' Εθνική, δεν ξέρουμε αν και πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Ήρθε το άτυχο αποτέλεσμα (σ.σ.: με Λευκορωσία) που υπό άλλες συνθήκες θα κερδίζαμε. Τη Δευτέρα έχουμε ένα φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία με την τοπική ομάδα».

Για την ετοιμότητα των παικτών:
«Έχουμε μόλις δύο τρεις παίκτες που έχουν συμμετοχή στις ομάδες τους. Είναι μεγάλο το πρόβλημα. Τα παιδιά δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό και δεν μπορούν να αντέξουν τον αγωνιστικό ρυθμό ενός αγώνα ενενήντα λεπτών. Το ίδιο πρόβλημα έχουν και οι Κύπριοι. Απέναντι όμως σε ομάδες που είναι σε καλύτερο στάδιο προετοιμασίας όπως η Λευκορωσία και η Γερμανία έχουμε πρόβλημα».

Για τη νίκη της Εθνικής Ανδρών επί του Ισραήλ:
«Χαρήκαμε που κέρδισε η Εθνική Ανδρών γιατί ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση της ομάδας στο Euro. Ήταν ένα κρίσιμο ματς για το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το ότι πρέπει να πάρουν ευκαιρίες τα νέα παιδιά:
«Κάθε χρόνο λέμε τα ίδια. Θα έχουμε νέα παιδιά με περισσότερη συμμετοχή στις ομάδες τους. Ας ελπίσουμε λόγω της οικονομικής κρίσης να τους δοθούν ευκαιρίες».

Για την επιθυμία των παικτών να φύγουν για εξωτερικό:
«Οι πιο πολλοί παίκτες θα ήθελαν να φύγουν στο εξωτερικό. Κάποιοι είναι σε οργανωμένες ομάδες χωρίς προβλήματα, κάποιοι όμως είναι σε κάποιες με προβλήματα και θέλουν να φύγουν από αυτές. Προβληματίζονται για το μέλλον τους».

Για τους Μητρόπουλο και Γιάννου που αγωνίζονται σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα αντίστοιχα:
«Σίγουρα προβληματίζονται, όμως η Εθνική Ελπίδων του δίνει τη δυνατότητα να παίξουν, να τους δουν κάποιοι άνθρωποι και έτσι να παραμένουν στον «αφρό». Η Εθνική ομάδα είναι το σωσίβιο τους. Τα παιδιά αυτά δίνουν το 100%».

Για το αν υπάρχουν τραυματισμοί:
«Δύο παιδιά γύρισαν στην Αθήνα λόγω τραυματισμού, ο Σκόνδρας και ο Ποτουρίδης Δεν έχουν κάτι σοβαρό αλλά δεν θα μας βοηθήσουν στο φιλικό με την Αυστρία που θα δώσουμε την Δευτέρα εκτός έδρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: