Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Μέσα και ο Τζιόλης!!

Στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας ενσωματώθηκε το Σάββατο ο Αλέξανδρος Τζιόλης και μάλιστα πήρε μέρος στην απογευματινή προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μέσα και ο Τζιόλης
Ο Τζιόλης κλήθηκε εσπευσμένα από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος, για να καλύψει το κενό τόσο του τραυματία Καφέ, όσο και του τιμωρημένου Κατσουράνη.

Η προπόνηση του Σαββάτου έγινε στο βοηθητικό γήπεδο του "Ραμάτ Γκαν" και πήραν μέρος και οι Κατσουράνης, Τοροσίδης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για το ματς της Τρίτης με την Λετονία.

Ο Φωτάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά σε πιο έντονο ρυθμό, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Στο πρόγραμμα δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Νίνης και Καφές, οι οποίοι μαζί με τον Τοροσίδη θα επιστρέψουν την Κυριακή το πρωί στην Αθήνα.

Αντίθετα, ο επίσης τιμωρημένος Κώστας Κατσουράνης θα μείνει στην αποστολή της Εθνικής, καθώς εξασφάλισε άδεια από τον Ζεσουάλδο Φερέρα για να δώσει έστω και από τα επίσημα το παρών στο κρίσιμο ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος την Τρίτη.

Η Εθνική μας ομάδα θα προπονηθεί την Κυριακή το πρωί στο Ισραήλ και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για την Ρίγα της Λετονίας.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: