Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Παίζει με Μαρσέιγ ο Γέστε!!

Ο Φραν Γέστε φαίνεται να ξεπερνά τον τραυματισμό του και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών αναμένεται από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να ενσωματωθεί στο "φουλ" πρόγραμμα.
Παίζει με Μαρσέιγ ο Γέστε
Ευχάριστα είναι τα νέα στον Ολυμπιακό αναφορικά με την αποθεραπεία του Φραν Γέστε. Ο νεοαποκτηθείς Ισπανός μέσος δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις ενδέχεται να είναι σε θέση να τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τις ανάγκες της καθοριστικής πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μαρσέιγ.
Με βάση τα όσα υποστηρίζει το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Γέστε θα ενσωματωθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στον κανονικό ρυθμό, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό του και παράλληλα να θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για μία θέση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στους Γάλλους.
Ο Βάσκος δεν ξεκουράστηκε το Σάββατο, όπως οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές και πήγε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη προκειμένου να συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα.
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Ερνέστο Βαλβέρδε από την πλευρά του θα περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία να διαπιστώσει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο έμπειρος μέσος, δεδομένου ότι ποντάρει πολλά στην εμπειρία και την ποιότητά του.
Πηγή: katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: