Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Την «καθάρισε» ο Σκάτσελ!!

Η Χαρτς επικράτησε 2-0 της Σέλτικ στο «Τάινκαστλ» με τους «Κέλτες» να μένουν δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή.
Συνεχίζει να απογοητεύει η Σέλτικ στο φετινό πρωτάθλημα Σκωτίας και για την 10η αγωνιστική δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το «Τάινκαστλ» όπου παραδοσιακά έχει πολύ δύσκολο έργο.
Οι «καρδιές» μπήκαν με… καρδιά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-0 και να μειώσουν στους τρεις βαθμούς από την 3η θέση της βαθμολογίας, με την Σέλτικ την ίδια ώρα να μένει δέκα πόντους μακριά από την κορυφή, με ένα παιχνίδι λιγότερο.
Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Ρούντολφ Σκάτσελ στο 58’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, με τον Στίβενσον στο 81’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Ενδιάμεσα σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης έπαιξε η αποβολή του Κόμονς για τους φιλοξενούμενους.
ΧΑΡΤΣ: ΜακΝτόναλντ, Γκρέινγκερ, Βέμπστερ, Ζαλιούκας, Χαμίλ, Τζόνσον, Μπλακ (88’ Σμιθ), Τέμπλετον (84’ Νοβίκοβας), Στίβενσον, Σκάτσελ (77’ Ομπούα), Μρόβιετς
ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Ελ Καντουρί (79’ ΜακΚορτ), Μαϊστόροβιτς, Μούλγκρου, Μάθιους (73’ Γουίλσον), Κι, Βανιάμα, Μπανγκουρά (59’ Στόουκς), Κόμονς, Φόρεστ, Χούπερ.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: