Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Εβδομάδα «μαχών» εντός και εκτός έδρας!!

Κρίσιμη εβδομάδα έρχεται για τον Ολυμπιακό Βόλου. Μπορεί το μισό και πλέον έμψυχο δυναμικό των «ερυθρολεύκων» να΄χει αποχωρήσει από την θεσσαλική πόλη και να βρίσκεται σε άλλες ποδοσφαιρικές… πολιτείες, ωστόσο στον Παγασητικό δεν καταθέτουν τα όπλα, αρνούμενοι να συμβιβαστούν με την ιδέα της Δ΄Εθνικής.
Ο δικαστικός αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίζεται, περισσότερο για ηθικούς και λιγότερο για ουσιαστικούς και αγωνιστικούς λόγους, αφού ακόμη και οι πιο αισιόδοξοι «εντός των τειχών» κατά βάθος θεωρούν πως εδώ που έφτασαν τα πράγματα δύσκολα το ποτάμι θα γυρίσει πίσω…
Η πρώτη «μάχη» της εβδομάδας θα δοθεί την Δευτέρα (3/10) στα γραφεία της UEFΑ, όπου θα συζητηθεί (η απόφαση αναμένεται αυθημερόν) η αίτηση αναψηλάφησης της βολιώτικης ομάδας για τον αποκλεισμό της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Μία ημέρα αργότερα την Τρίτη (4/10) θα εκδικαστεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η προσφυγή του Ολυμπιακού Βόλου κατά της απόφασης της Super League να μην ορίσει τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον Αρη.
Παράλληλα, οι διοικούντες την ομάδα θα αποστείλουν ερώτημα προς την ΕΠΟ για το «αν έχει εκχωρηθεί μέρος του αυτοδιοίκητου» θεωρώντας πως όποια απάντηση και εάν λάβουν από την ομοσπονδία θα είναι σημαντική για τον περεταίρω δικαστικό αγώνα τους.
πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: