Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

«Δεν με απασχολεί τι λέγεται, νικήστε για μένα»

Επηρεασμένος είναι ο Μανόλο Χιμένεθ απ'όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες για το πρόσωπό του. Ας υποστήριζε στην ομιλία του το Σάββατο προς τους παίκτες ότι δεν τον νοιάζουν τα δημοσιεύματα. Τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο τη ζήτησε πάντως από τους “κιτρινόμαυρους”. Και μάλιστα τους ζήτησε να κερδίσουν γι' αυτόν!
«Δεν με απασχολεί τι λέγεται, νικήστε για μένα»
Ο Ισπανός τεχνικός μάζεψε τους ποδοσφαιριστές να τους μιλήσει, στην τελευταία προπόνηση εν όψει Νέας Σμύρνης με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος
«Θέλω να σας μιλήσω για όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες», είπε αρχικά στους παίκτες και συνέχισε: «Ξέρω τι γράφουν οι εφημερίδες, ποιο είναι το κλίμα και το τι λέγεται για μένα. Θέλω να ξέρετε πως είμαι ήρεμος, πως είμαι καλά και θέλω μαζί να κάνουμε τα πάντα για το καλό της ΑΕΚ. Δεν με απασχολεί τι λέγεται και τι γράφεται, θέλω για πρώτη φορά να σας ζητήσω κάτι, θέλω αύριο να νικήσετε και για μένα. Είναι ένα παιχνίδι που έχει μεγάλη σημασία τόσο για μένα όσο και για την ομάδα και γι αυτό θέλω να κάνετε τα πάντα για να φύγουμε νικητές».
Στο τέλος έκανε μία αναφορά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θέλω να σας απασχολεί. Είναι ένα παιχνίδι που θα το δούμε μετά την Κυριακή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: