Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Πάρτι της Τσέλσι στο «Ρίμποκ»

Οι «μπλε» πέρασαν σαν σίφουνες από το «Ρίμποκ» επικρατώντας της Μπόλτον με 5-1, μειώνοντας στους τρεις από την κορυφή.

Μόλις για 15 λεπτά κατάφερε να φέρει αντίσταση η Μπόλτον απέναντι στην Τσέλσι στο «Ρίμποκ», όπου σε εκείνο το σημείο, ουσιαστικά όλα είχαν κριθεί. Η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας έκανε εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε με 5-1, μειώνοντας στους τρεις βαθμούς από την κορυφή και τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν οι Ντάνιελ Στάριτζ και Φρανκ Λάμπαρντ που σημείωσαν και τα γκολ. Μόλις στο 2’ ο Άγγλος επιθετικός, σκόραρε απέναντι στην παλιά του ομάδα με κεφαλιά, με τον Λάμπαρντ με ωραίο πλασέ στο 15’ να κάνει το 2-0.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Στάριτζ σκόραρε εκ νέου, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Λάμπαρντ στο αμέσως επόμενο λεπτό να κάνει το 4-0. Με την έναρξη της επανάληψης ο Μπογιάτα μείωσε σε 4-1 για τους «γουόντερερς» με τον αρχηγό των «μπλε» στο 59’ να ολοκληρώνει το χατ-τρικ και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 61’ ο Νταβίντ Λουιζ αποβλήθηκε για την Τσέλσι, χωρίς αυτό όμως να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι.
ΜΠΟΛΤΟΝ: Μπονγκντάν, Στέινσον (46’ Νάιτ), Ρομπινσον, Κέιχιλ, Μπογιάτα, Πετρόφ, Γκάρντνερ (74’ Ιγκλς), Ρίο Κόκερ, Πράτλεϊ, Ντέιβις, Νγκονγκ (74΄Τουντσάι)
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Μποσίνγκουα (53’ Ιβάνοβιτς), Τέρι, Ραμίρες (56’ Μίκελ), Λάμπαρντ, Μεϊρέλες, Μάτα (72’ Ανελκά), Ντρογκμπά, Στάριτζ.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: