Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Μανόλο, για πάρτη σου!

Οπως έχασε από τη Στουρμ, με γκολ στις καθυστερήσεις, έτσι κέρδισε στη Ν. Σμύρνη η ΑΕΚ. Με γκολ του Μανωλά στο 92΄ και αφιέρωση του σκόρερ στον υπ΄ ατμόν Χιμένεθ!
Μανόλο, για πάρτη σου!
Για 0-0 πήγαινε το ματς της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, ο Μανωλάς όμως είχε διαφορετική άποψη! Ο νεαρός στόπερ της Ένωσης πήρε μόνος του τη νίκη για την Ένωση με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα! Η εικόνα όμως που έμεινε ήταν ο πανηγυρισμός του σκόρερ, ο οποίος αμέσως μετά το 0-1 έτρεξε στον πάγκο και αγκάλιασε τον Χιμένεθ (όπως και όλη η ομάδα), στέλνοντας μήνυμα ότι οι παίκτες είναι μαζί με τον Ισπανό τεχνικό, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται για την αντικατάστασή του.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν φτωχό από πλευράς θεάματος, οι φάσεις λιγοστές και πραγματοποιήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο (Λυμπερόπουλος 6', 9', Εστογιανόφ 11').
Από το 11' και μετά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αρκετά και όσες ευκαιρίες σημειώθηκαν δεν ήταν αρκετές για να αλλάξει ο πίνακας του σκορ. Να σημειωθεί ότι στο 37' η ΑΕΚ έχασε τον πολυτιμότερο παίκτη τους στους τελευταίους αγώνες της, Λεονάρντο, ο οποίος υπέστη θλάση και τη θέση του πήρε ο Σιαλμάς.
Η επανάληψη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού στο 47' πραγματοποιήθηκε η πρώτη κλασσική ευκαιρία στο παιχνίδι. 47' Ο Κάρλος έβγαλε με άψογη κάθετη πάσα τον αμαρκάριστο Μπέλεκ ο οποίος σούταρε μόνος του με τον Ελευθερόπουλο αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 52' ο Πανιώνιος απάντησε στην ευκαιρία της ΑΕΚ με τον Κβιρκβέλια να βρίσκει τον Εστογιανόφ, το σουτ του Ουρουγουανού όμως έφυγε εκτός γηπέδου, ενώ το ίδιο έγινε δύο λεπτά αργότερα από τον συγκεκριμένο παίκτη σε μακρινή εκτέλεση φάουλ.
Στο 58' η κακοτυχία ξαναχτύπησε την ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ προέβη σε νέα αναγκαστική αλλαγή με τον Γκούντγιονσεν να περνά στη θέση του τραυματία Κάρλος, ο οποίος χτύπησε από κλωτσιά του Κουμορτζί.
Τα λεπτά κύλησαν βασανιστικά μέχρι το 90'. Η εικόνα του αγώνα ήταν τόσο βαρετή και είναι απορίας άξιον πως οι φίλαθλοι στις κερκίδες δεν άρχισαν τα χασμουρητά.
Και εκεί που όλοι έβλεπαν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο 0-0, ήρθε ο Μανωλάς για να φέρει τα πάνω κάτω! Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκερέιρο, ο νεαρός στόπερ της ΑΕΚ πήδηξε πιο ψηλά απ' όλους και με παλικαρίσια κεφαλιά έγραψε το 0-1, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: