Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Τους... έφτιαξαν για ΑΕΚ!!

Με την προπόνηση που έγινε σήμερα στο στάδιο της Νεάς Σμύρνης και στην οποία βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ.
Τους... έφτιαξαν για ΑΕΚ!
Ο Τάκης Λεμονής δεν αντιμετωπίζει ουσιαστικά προβλήματα, καθώς έχει -για πρώτη ίσως φορά- όλους τους παίκτες στην διάθεσή του. Μάλιστα στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης, είναι τόσο ο Ντάτο Κρικβέλια, όσο και ο Ανδρέας Σάμαρης, οι οποίοι πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, αλλά και στο οικογενειακό δίτερμα, χωρίς να αισθανθούν την παραμικρή ενόχληση.

Στην αποστολή είναι και οι νεοαποκτηθέντες, Στάθης Ρόκας, Αντρέ Σκέμπρι, καθώς η ΠΑΕ έχει στην κατοχή της τα δελτία του που εξέδωσε η ΕΠΟ. Ο Στάθης Ρόκας μάλιστα διάλεξε για την φανέλα του το νούμερο "84" και ο Αντρέ Σκέμπρι το "40". Ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος είναι εκτός αποστολής θα αγωνίζεται στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ με το νούμερο "5" στη φανέλα του, ενώ ο Δημήτρης Δρόσος, ο οποίος συνεχίζει την θεραπεία του μετά την εγχείρηση στο γόνατο, θα παίζει με το νούμερο "7".

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην προπόνηση που έγινε στην Νέα Σμύρνη, βρέθηκαν αρκετοί οπαδοί της ομάδας, καθώς και οι "Πάνθηρες" και με συνθήματα προσπάθησαν να τονώσουν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής.

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Ελευθερόπουλος, Σιδεράκης, Γιόνσον, Σιόβας, Κρικβέλια, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Ρόκας, Ομο, Αναστασόπουλος, Μιλοβάνοβιτς, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Κουμορτζί, Ριέρα, Εστογιανόφ, Κούτσι, Σκέμπρι, Κολοβός, Μπούζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: