Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ο Φωτάκης του Μπόλονι αξίζει το χειροκρότημα!!

H βελτίωση στην απόδοση του έμπειρου Έλληνα μέσου, η συνεργασία του με τον Ρουμάνο τεχνικό και η αξία της προσφοράς του στην πορεία του ΠΑΟΚ

Ο Φωτάκης του Μπόλονι αξίζει το χειροκρότημα
Ο Γιώργος Φωτάκης δεν είναι ο παίκτης που θα λατρέψει ποτέ η κερκίδα. Δεν είναι καν αυτός που θα αναγνωρίσεις εύκολα τα προσόντα του και θα επιθυμείς να μείνει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Και όμως ο Γιώργος Φωτάκης του Λάσλο Μπόλονι αξίζει το σεβασμό και το χειροκρότημα όλων για τη σούπερ επαγγελματική συμπεριφορά του. Σκύβει το κεφάλι, δουλεύει, κάνει ότι του ζητήσει ο προπονητής του μέσα στο γήπεδο και με τον Ρουμάνο να τον καθοδηγεί, είναι εξαιρετικός. Ένα υπερπολύτιμο εργαλείο στα χέρια του.
Ο Λάσλο Μπόλονι έχει να πει μόνο καλά λόγια για τον παίκτη του. Και αυτό γιατί έχει κάνει μέχρις στιγμής στο απόλυτο ότι επιθυμεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όταν του ζητάνε να αναφέρει τους διακριθέντες, πάντα αναφέρει τον Μεσσήνιο και κυρίως τη συνέπειά του στην τακτική. Και αυτό γιατί ο Φωτάκης έχει καταλάβει περισσότερο από κάθε συμπαίκτη του τη φιλοσοφία του νέου ΠΑΟΚ με τον Λάσλο Μπόλονι στον πάγκο του.
Ήδη έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές θέσεις. Σαν αμυντικό χαφ παρότι δεν έχει την ποιότητα και το οργανωτικό μυαλό του Γκαρσία, σαν επιθετικό χαφ παρότι δεν έχει την κάθετη πάσα του Ίβιτς και σαν δεξί χαφ παρότι δεν έχει την ταχύτητα του Σαλπιγγίδη. Και έχει πετύχει σε όλους τους ρόλους του γιατί είναι μαχητής και παράλληλα πολύ πειθαρχημένος και με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Η μεγάλη βελτίωση του Γιώργου Φωτάκη δεν περνά απαρατήρητη και από τον Φερνάντο Σάντος που ετοιμάζεται να τον καθιερώσει και στην εθνική ομάδα.
Πλέον στόχος του μέσου του ΠΑΟΚ είναι μετά τις 31 εμφανίσεις και τα δύο γκολ της προπέρσινης σεζόν, τις 34 εμφανίσεις με τα 3 γκολ της περσινής, είναι να βελτιώσει και τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα εκμεταλλευόμενος και τα επιθετικά του χαρίσματα και ιδιαίτερα το πολύ καλό του σουτ.
Πηγή: olaopaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: