Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

"Ήμασταν καλύτεροι"

Απογοητευμένος από το τελικό αποτέλσμα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Άρη ο Μαρίνος Ουζουνίδης, λέγοντας πως η Ξάνθη ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη.
"Ήμασταν καλύτεροι"
"Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όπου ο Αρης" κυρίως με τη φάση του Καπετάνου θα μπορούσε να σκοράρει, σε όλη τη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για εκτός έδρας παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς.
Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τη διάθεση, τη μαχητικότητα των παικτών μου αλλά όταν μας δίνεται η δυνατότηα να παίρνουμε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς.
Δυστυχώς μέχρι τώρα έχουμε μόνο 4 βαθμούς. Οι εμφανίσεις μας ήταν για περισσότερους αλλά η ουσία του ποδοσφαρίου είναι οι βαθμοί και εμείς μένουμε σε αυτούς. Θα προσπαθήσουμε στη διακοπή να δουλέψουμε, να κρατήσουμε τον αγωνιστικό ρυθμό, που είχαμε και ελπίζω στη συνέχεια να είμαστε καλύτεροι και να παίρνουμε τους βαθμούς που αξίζουμε.
Καλη συνέχεια στον Αρη, είναι μεγάλη ομάδα που έχει πίεση και αυτό κατορθώσαμε όσο περνούσε η ώρα να το περάουμε στον αντίπαλο αλλά δεν μπορέσαμε να το εκεμταλλευτούμε όπως θα έπρεπε".
Για την αλλαγή του Μαρσελίνιο: "Τον άλλαξα γιατί δεν ήταν αυτός που θα έπρεπε. Περιμέναμε περισσότερα από τον Μαρσελίνιο. Ο νεαρός ο Βλαχοδήμος που μπήκε ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: