Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ματσάρα στο «Σίλβιο Πιόλα»

Νοβάρα και Κατάνια πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στο ισόπαλο μεταξύ τους 3-3 στο «Σίλβιο Πιόλα».
Με έναν αρκετά θετικό τρόπο έχουν ξεκινήσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα οι Νοβάρα και Κατάνια. Οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την παραμονή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν παίζουν αντιποδόσφαιρο.
Στο μεταξύ τους παιχνίδι πρόσφεραν μεγάλο θέαμα στους φίλους της ομάδας τους, καθώς το τελικό 3-3 άφησε όλους ευχαριστημένους. Ο Λεγκροτάλιε στο 13’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, με τους νεοφώτιστους να ισοφαρίζουν στο 49’ με πέναλτι του Ριγκόνι.
Ωστόσο, στο 56’ ο Λόντι έδωσε και πάλι τα προβάδισμα στην Κατάνια. Από εκεί και πέρα η Νοβάρα έκανε την δική της αντεπίθεση και έφτασε στην ανατροπή με τέρματα των Μοριμότο (65’) και Τζέντα (85’). Παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά της και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τον Γκόμεζ για το τελικό 3-3.
ΝΟΒΑΡΑ: Ουκάνι, Ντέλαφιορε, Πάτσι, Λούντι, Γκέμιτι, Μαριανίνι (34’ Πινάρντι), Ριγκόνι, Πορκάρι, Τζιόρτζι, Γκρανότσε (58’ Μοριμότο), Μεγκιορίνι (76’ Τζέντα)
ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Μαρκέσε, Μπελούσι, Λεγκροτάλιε (85’ Λεντέσμα), Καπουάνο, Ντελβέκιο, Λόντι, Αλμιρόν, Γκόμεζ, Μπερχέσιο (54’ Σουάζο), Λανζαφάμε.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: