Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

"Θέλουν τους άλλους; Άντε γεια!"

Μέχρι και τελεσίγραφο 48 ωρών ...απειλεί ότι θα βάλει ο Βλάσης Τσάκας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός αν οι "πράσινοι" αποφασίσουν να ασχοληθούν με το ενδιαφέρον της "Arboris Capitol".
"Θέλουν τους άλλους; Άντε γεια!"
Ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ δεν πιστεύει ότι υπάρχει άλλη χειροπιαστή πρόταση για τον Παναθηναϊκό από τη Σαουδική Αραβία και στις τελευταίες επικοινωνίες που έχει με τους ρεπόρτερ του "τριφυλλιού" δηλώνει ανοιχτά ότι η ιστορία με τη "Arboris Capitol" είναι "ανέκδοτο"!
Μάλιστα, λέει ότι αν ο Παναθηναϊκός αποφασίσει να περιμένει την πρόταση από τη συγκεκριμένη εταιρεία αφήνοντας στην αναμονή την "αξιόλογη", όπως την χαρακτηρίζει, πρόταση του πρίγκιπα, τότε δεν έχει σε τίποτα να βάλει τελεσίγραφο 48 ωρών στον Παναθηναϊκό και να αποσύρει το ενδιαφέρον του Σουλτάν Αλ Σαούντ.
Θυμίζει λίγο από ...Βγενόπουλο, δηλαδή, ο Τσάκας αμφισβητώντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλον Σαούδαραβα εκατομμυριούχο, ενώ φέρνει λίγο και σε ...Τζίγγερ όταν απειλεί με τελεσίγραφα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλη αυτή η ιστορία έχει κουράσει και εκνευρίσει τον κόσμο της ομάδας και καλό είναι στον Παναθηναϊκό να πάρουν σύντομα αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: