Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Άντεξε η Παλέρμο!!

Μπορεί να αγωνίστηκε για περισσότερο από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο, ωστόσο η Παλέρμο επικράτησε 2-0 της Σιένα και παρέμεινε σε τροχιά Ευρώπης.
Πολύ καλό ξεκίνημα έχει κάνει η Παλέρμο στο ιταλικό πρωτάθλημα που σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, μέχρι στιγμής δείχνει μία σταθερότητα στην απόδοσή της.
Οι «ροζανέρο» επικράτησαν με 2-0 της Σιένα στο «Ρέντζο Μπαρμπέρα», πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Στο 19’ ο Μιλιάτσιο έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, ωστόσο στο 55’ ο Μπαλτσαρέτι αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, κάτι που δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν οι «μπιανκονέρι».
Η αριθμητική ανισορροπία αποκαταστάθηκε στο 93’ όταν ο Ροσετίνι αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους μετά το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε. Ο Ερνάντεζ εκμεταλλεύτηκε την εσχάτη των ποινών και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα που φέρνει την Παλέρμο μόλις έναν βαθμό μακριά από την κορυφή.
ΠΑΛΕΡΜΟ: Τζόρβας, Πισάνο, Σιλβέστρε, Μιλιάτσιο, Μπαλτσαρέτι, Μπερτόλο (56’ Μαντοβάνι), Μπαρέτο, Ντέλα Ρόκα, Ίλισιτς (72’ Άκουα), Ερνάντεζ, Μίκολι (46’ Ζάχαβι)
ΣΙΕΝΑ: Μπρκιτς, Βιτιέλο, Ροσετίνι, Τέρτσι, Ρόσι, Μανίνι (53’ Γκονζάλεζ), Βεργκάσολα (66’ Ντ’Αγκοστίνο), Γκάτσι, Μπριέντζα, Ντέστρο, Καλάιο (46’ Ρετζινάλντο).


«Καθάρισε» ο Τζιοβίνκο 
 
 
Η Πάρμα επικράτησε με 3-1 της Τζένοα στο «Ένιο Ταρντίνι» με τον βραχύσωμο μεσοεπιθετικό να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.
Ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες για την Πάρμα η οποία είχε βρεθεί στην ζώνη του υποβιβασμού, κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη που την ανέβασε τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «παρμενάτσι» ήταν ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο ο οποίος με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (29’, 42’ πεν.) με τον Μορόνε στο 50’ να κάνει το 3-0 και ουσιαστικά να καθαρίζει το παιχνίδι.
Το μόνο που κατάφεραν οι Γενοβέζοι, ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τέρμα του Παλάσιο με πέναλτι.
ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Ζακάρντο, Παλέτα, Λουκαρέλι, Γκόμπι, Μπιαμπιανί (69’ Βαλντές), Μορόνε (79’ Μπλάσι), Τζαντίντ, Μοντεστό, Τζιοβίνκο (75’ Γκαλόπα), Φλοκάρι
ΤΖΕΝΟΑ: Φρέι, Ρόσι, Μπόβο, Καλάντζε, Αντονέλι (39’ Μορέτι), Κούτσκα, Βελόσο, Κονστάντ (46’ Πράτο), Χορκέρα, Καράτσιολο (71΄Γιάνκοβιτς), Παλάσιο


Εντυπωσιάζει η Κάλιαρι 
 
Έναν βαθμό μακριά από την κορυφή βρίσκεται η Κάλιαρι η οποία επικράτησε 2-0 της Λέτσε στο «Βία Ντελ Μάρε».
Ένα μόλις ημίχρονο ήταν αρκετό για την Κάλιαρι έτσι ώστε να πάρει την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας της Λέτσε με 2-0. Στο 10’ ο Ριμπέιρο έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, με τον Μπιοντίνι στο 40’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.
Από την πλευρά της η Λέτσε αδυνατεί να βρει ρυθμό και με την τέταρτή της ήττα βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού.
ΛΕΤΣΕ: Ζούλιο Σέρτζιο, Όντο, Τόμοβιτς, Φεράριο, Μπρίβιο (46’ Πασκουάτο), Κουαδράδο, Ομπόντο, Τζιακομάτσι (61’ Μπερτολάτσι), Μεσμπά, Πιάτι (46’ Κορβία), Ντι Μικέλε
ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Πισάνο, Κανίνι, Αστόρι, Αγκοστίνι, Μπιοντίνι, Κόντι, Νάινγκολαν, Κοσού, Λαριβέι (79’ Νενέ), Ριμπέιρο (70’ Ιμπράρμπο)


Το απόλυτο μηδέν 
 
Τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε η Τσεζένα η οποία παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Κιέβο.
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα η Τσεζένα, η οποία στα πρώτα της τέσσερα παιχνίδια είχε μόνο ήττες.
Απέναντι στην Κιέβο στο «Ντίνο Μανούτσι» έχασε την ευκαιρία να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα.
ΤΣΕΖΕΝΑ: Ραβάλια, Κομότο (10’ Τσεκαρέλι), Φον Μπέργκεν, Ροντρίγκεζ, Λάουρο, Κολούτσι, Γκουάνα, Καντρέβα, Έντερ, Μούτου, Γκεζάλ (46’ Μπονγκντάνι)
ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Σάρντο, Μορέρο, Σέζαρ, Τζόκιτς, Μπράντλεϊ, Ριγκόνι, Χετεμάι, Κρουζάδο (58’ Σαμάρκο), Πελισιέρ, Μοσκαρντέλι (58’ Παλόσι)
   
πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: