Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

"Ο ΠΑΟΚ δεν καταλαβαίνει από έδρες!"

Δεν τον νοιάζει τον Παύλο Δερμιτζάκη ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ  στο "Γ. Καραϊσκάκης", καθώς είναι πεποισμένος ότι θα απολαύσει το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες...
"Ο ΠΑΟΚ δεν καταλαβαίνει από έδρες!"
Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά»:
Για το αποψινό ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ:
«Καταρχάς είναι ένα ματς πάρα πολύ δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει βάθος στον πάγκο του και πλούσιο ράστερ και ο ΠΑΟΚ τη σταθερότητα που αναλύσαμε και λίγο νωρίτερα. Πιστεύω ότι θα αγωνιστούν οι δύο καλύτερες ομάδες στη Ελλάδα, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι.
Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως μπορεί να αγωνιστεί επιθετικά και να απειλήσει την οποιαδήποτε άμυνα. Από την άλλη δεν παρουσιάζει στο παιχνίδι του, σκοπιμότητες. Το σημαντικό είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες νικητές στη σύνθεσή του. Πάντως, όποιο αποτέλεσμα κι αν έρθει, δε θα με εκπλήξει, γιατί όλα είναι πιθανά να συμβούν. Προσωπικά θα απολαύσω αυτό το παιχνίδι, γιατί αποτελεί τον ορισμό του ντέρμπι».
Για το πως εκτιμά πως θα παίξουν οι δύο ομάδες:
«Επιθετικά θα αγωνιστούν και οι δύο ομάδες. Είναι πάρα πολύ δυνατές και κατά τη άποψή μου το παιχνίδι θα πάει σε αλλαγή συμπεριφοράς, δηλαδή σε επιθετικό τέμπο, παρά σε οργανωμένες επιθέσεις, θα κυριαρχήσει η προσπάθεια για να 'κλέψουν' την μπάλα στο χώρο του κέντρου και να βγουν γρήγορα οι αντεπιθέσεις. Πιστεύω όμως ότι και στα στημένα, θα δώσουν βαρύτητα οι δύο προπονητές. Και εκεί πρέπει να δοθεί πολύ μεγαλύτερη προσοχή από τον ΠΑΟΚ».
Για το αν πιστεύει πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί για σταθεί όρθιος στο Καραϊσκάκη:
«Ναι το πιστεύω. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν φθάσει σε ένα επίπεδο που δεν καταλαβαίνουν εύκολα από έδρες. Αυτό βεβαίως είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των μεγάλων ομάδων και ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Κατά συνέπεια οι παίκτες του δεν πρόκειται να επηρεαστούν από οτιδήποτε γίνει και θα παραμείνουν προσηλωμένοι στο παιχνίδι τους. Πραγματικά εύχομαι να δούμε ένα καλό παιχνίδι στο οποίο θα κυριαρχήσει η ποιότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: