Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Τεράστια ανατροπή για Μάλαγα!!

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά η Μάλαγα πήρε τη νίκη με 3-2 απέναντι στην Χετάφε και βρέθηκε στην κορυφή.
Φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα είναι φέτος η Μάλαγα η οποία δείχνει σημάδια «μαχητή» και δεν τα παρατάει σε κανένα σημείο. Απέναντι στην Χετάφε απέδειξε το παραπάνω, παίρνοντας τη νίκη με 3-2 και φτάνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Βαλένθια.
Οι Μαδριλένοι ήταν αποφασισμένοι για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και δυσκόλεψαν πολύ την Μάλαγα. Ο Λεόν στο 56’ έβαλε μπροστά στο σκορ την Χετάφε, με τον Φαν Νίστελροϊ να ισοφαρίζει δέκα λεπτά αργότερα.
Στο 75’ ο Μίκου έκανε το 1-2 για την Χετάφε, με τον Λασέν να αποβάλλεται για τους φιλοξενούμενους στο επόμενο λεπτο. Έτσι η Μάλαγα στα τελευταία λεπτά κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή.
Αρχικά ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Μαρέσκα στο 88’ ισοφάρισε, με τον Ζούλιο Μπαπτίστα στο 92’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.
ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Γκάμεζ, Ντεμικέλις, Ματάισεν, Ελισέου, Τουλαλάν, Ντούντα (58’ Ίθκο), Χοακίν, Μπαπτίστα, Καθόρλα, Σάντσεθ (68’ Μαρέσκα), Φαν Νίστελροϊ (75’ Ροντόν)
ΧΕΤΑΦΕ: Κοντίνα, Βαλέρα, Κάτα Ντιάζ, Λόπο, Μανέ, Πέρεζ, Λασέν, Λέον, Μπαράδα (79’ Ροντρίγκεζ), Κάστρο, Γκουίθα (71’ Μίκου).
πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: